Afbeelding

Slimme consumenten kiezen voor sim only

XInterviews & Achtergrond

De nieuwste iPhone in je broekzak hebben of het laatste nieuwe Samsung Galaxy model is natuurlijk erg leuk. Je kunt iedereen je nieuwe toestel laten zien en bent helemaal de man (of vrouw). Maar laten we eerlijk zijn; na een dag of 2-3 is de nieuw er wel weer vanaf en is het ‘gewoon’ je telefoon geworden.

Aangezien de meeste mensen een toestel financieren via de provider, moeten ze nog wel iedere maand flink blijven betalen voor dit toestel. En is dit nu echt nodig? Kun je niet veel beter een andere keuze maken en zo veel geld overhouden? In dit artikel willen we het hier eens over hebben en hoe je met sim only flink kunt besparen.

Een goed toestel is zeker belangrijk

We willen het eens met je hebben over dat toestel. Want we willen echt niet beweren dat je met een Nokia 3310 rond moet gaan lopen om geld te besparen. Dat gaat wat te ver. Maar heb je nu echt die nieuwste iPhone 11 nodig? Is een iPhone X (twee generaties geleden) ook niet gewoon meer dan prima. Ja, de telefoon is misschien iets trager en er missen een paar functionaliteiten, maar daar kun je best overheen komen denk wij zo.

Als je inziet dat het nieuwste model iPhone (of welke ander merk dan ook) echt niet altijd nodig is, heb je misschien wel iets aan een refurbished toestel. Dit zijn in feite tweedehands toestellen, maar dan niet van particulieren. Het nadeel van een telefoon op bijvoorbeeld marktplaats of via Facebook kopen is dat je er geen garantie op hebt.

Bij een refurbished toestel geven de leverancier dit doorgaans wel. Ze lopen de toestellen na en controleren deze op alle defecten en herstellen deze vervolgens. Zo weet je zeker dat de iPhone in goede staat is en je betaald een stuk minder voor je toestel. Dit kan honderden euro’s schelen met de nieuwprijs. Toch mooi meegenomen! Combineer je dit vervolgens met een sim only abonnement, dan ga je echt flink besparen. Iedere maand opnieuw!

Dit artikel wordt u aangeboden door Simonlyonbeperktinternet.com. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk