Geen treinen tussen Winterswijk en Zutphen. Foto: PR
Geen treinen tussen Winterswijk en Zutphen. Foto: PR

Geen treinen tussen Zutphen en Winterswijk

Vervoer

WINTERSWIJK - Vanwege werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 21 en zondag 22 mei tussen Zutphen en Winterswijk geen treinen. Arriva zet dan treinvervangend busvervoer in. Van 23 tot en met 29 mei rijden er op het traject tussen Vorden en Winterswijk geen treinen maar bussen omdat dan aan het spoor wordt gewerkt. 

Tussen Zutphen en Vorden rijden van 23 tot en met 29 mei wel gewoon treinen maar geldt een aangepaste dienstregeling.
Op het traject Apeldoorn- Zutphen geldt op 21, 22, 26, 28 en 29 mei gedurende de hele dag een aangepaste dienstregeling. Van 23 tot en met 25 mei en op 27 mei gaat de aangepaste dienstregeling na 20.00 uur in.

Geldig vervoerbewijs voor vervangende bus
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ov-chipkaart. Men moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan men vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.?

Reistijd
Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer is te vinden op de website van Arriva onder het kopje ‘Werk aan het spoor’: arriva.nl/werkaanhetspoor.
De hele reis, van deur tot deur, kan vooraf worden gepland, geboekt en betaald via de glimble app van Arriva, of plan de reis op www.arriva.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk