Het Winterswijkse team hoopt zo veel mogelijk geld bijeen te brengen voor mensen met kanker. Foto: PR

Het Winterswijkse team hoopt zo veel mogelijk geld bijeen te brengen voor mensen met kanker. Foto: PR

Paaswandeling voor de Roparun

Sport

RATUM - ‘Leven toevoegen aan de dagen, wanneer er geen dagen meer aan het leven toegevoegd kunnen worden’. Dat is het motto van de Roparun. In het pinksterweekend neemt het Winterswijkse team 237, 100%RunningWinterswijk, deel aan deze non-stop estafetterun van ruim 550 kilometer. Het team wil hiermee geld ophalen om het leven van mensen met kanker, waar mogelijk, te veraangenamen. 

Er worden in de aanloop naar de Roparun diverse activiteiten gehouden. Op 1 april (tweede paasdag) is er een wandeling voor het goede doel.
Wandelliefhebbers kunnen hun wandelschoenen aantrekken en tussen 10 en 11.30 uur starten voor een tocht van 5 of 10 kilometer. Start is aan de Ratumseweg 46 in Ratum. Er is koffie met wat lekkers voor de start; na afloop is er soep en brood. Deelnemers betalen 12,50 euro, kinderen kunnen meelopen voor 3,50 euro. Opgeven kan via info@100runningwinterswijk.nl .

De complete opbrengst komt ten goed aan de Stichting Roparun. Wie niet mee kan wandelen, maar toch een donatie wil doen, kan de QR code scannen.

Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant