Madelon Vaartjes, Lot Beskers, Shania Vaartjes en Dani Hiddink
Madelon Vaartjes, Lot Beskers, Shania Vaartjes en Dani Hiddink PR Penta Winterswijk

Junioren supplement D presteren goed in Didam

Sport

WINTERSWIJK - Op zaterdag 3 februari mochten de junioren supplement D voor hun 2e en laatste plaatsingswedstrijd naar Didam. In wedstrijd 2 lieten Dani Hiddink en Lot Beskers hun oefeningen aan de jury zien.

Lot heeft vooral op brug laten zien dat zij echt stappen heeft gezet ten opzichte van een paar weken geleden, op balk liet zij een mooie oefening zien die zelfs de 2e score van haar wedstrijd opleverde. Ook op vloer heeft Lot afgelopen weken hard gewerkt en heeft ze haar overslag salto reesprong met succes uitgevoerd, dit leverde haar de 3e score van de wedstrijd op. Al met al moest Lot vandaag genoegen nemen met een plek nét naast het podium. Dani heeft, na een periode van blessure, een stabiele wedstrijd weten te turnen. Haar goede brugoefening wist haar de 3e score van de wedstrijd op te leveren. Op vloer heeft Dani haar beide series succesvol kunnen turnen, en op balk heeft zij een mooie oefening weten neer te zetten. Als verassing van de dag mocht Dani vandaag de bronzen medaille in ontvangst nemen.

In wedstrijd 3 was het de beurt aan Shania Vaartjes en Madelon Vaartjes om te laten zien wat zij in hun mars hebben. Madelon moest helaas de balk vroegtijdig verlaten, maar heeft op vloer haar blokkades van afgelopen week heel knap weten te overwinnen. Zij heeft laten zien dat ze als 1e jaars junior prima thuis hoort op dit niveau en mag trots zijn op haar prestaties dit individuele seizoen. Shania heeft het deze wedstrijd spannend weten te maken, met als start geen vlekkeloze brugoefening. Maar dit wist ze te herstellen op balk en vloer, waar zij de hoogste scores van de wedstrijd wist neer te zetten. In het eindklassement wist Shania de hoogste meerkamp score neer te zetten en mocht de gouden medaille mee naar huis nemen. Na deze wedstrijd werd ook bekend gemaakt dat Dani, Lot en Shania zich hebben weten te plaatsen voor het landelijke halve NK, deze zal plaatsvinden op 16/17 maart in Tilburg of 23 maart in Purmerend.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk