Turnsters behalen eerste plaats op teamwedstrijd in eigen Sport- en turnhal
Turnsters behalen eerste plaats op teamwedstrijd in eigen Sport- en turnhal PR Penta Winterswijk

Turnsters middenbouw 6 en 7 behalen goud in eigen Sport- en turnhal

Sport

WINTERSWIJK - Op zondag 4 februari turnde de middenbouw 6 en 7 hun tweede teamwedstrijd in eigen turnhal. 

In wedstrijd 1 was het de beurt aan middenbouw 7. Dit team bestaat uit Pem de Roos, Esmee Blikman, Pien te Brake en Sofia Romero Hoebé. De meiden mochten op deze vroege morgen beginnen op een spannend onderdeel, namelijk de balk. Sofia liet hier een hele mooie oefening zien zonder val. Esmee en Pem lieten vandaag op de brug zien wat ze kunnen en dit werd beloond met het 2e en 3e brugcijfer. Pien was erg netjes tijdens haar vloeroefening en liep hier te stralen. Dit werd beloond met het 1e vloercijfer. Dit team heeft vandaag de gouden medaille in ontvangst mogen nemen.
In wedstrijd 2 was het de beurt aan beide teams uit de middenbouw 6. In baan 1 turnde het team Mirthe Wiggers, Anne-Fleur Jonker, Iris Lieverdink en Sien Langedijk. Aela Shala kon vandaag helaas niet deelnemen. Mirthe sprong op vloer een mooie Arabier flikflak. Met een super nette oefening behaalde ze op dit toestel de 1e plaats. Bij Anne-Fleur ging de brug erg goed. Hierbij scoorde ze het 3e cijfer. Iris en Sien bleven op de balk staan en lieten hier een mooie oefening zien. Dit team is op een tweede plek geëindigd.
In baan 2 turnde het team Nora Klaassen, Sarah Letteboer, Nikki Brouwer, Seija Heesen en Julynn Verkerk. De meiden begonnen op vloer. Hier lieten ze allemaal mooie oefeningen zien. Nora behaalde hier zelfs het 1e cijfer. Nikki had vandaag een hele goede balkoefening zonder val en turnde een mooie koprol. Seija liet een stabiele balkoefening zien, zonder wiebels en behaalde op balk het 1e cijfer. Ook Julynn was er stabiel op de balk. Sarah turnde een goede brugoefening die beloond werd met het 2e cijfer. Dit team is eerste geworden.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk