Liefhebbers kunnen op diverse plekken en momenten oefenen. Foto: Foto: Robert Schadd

Liefhebbers kunnen op diverse plekken en momenten oefenen. Foto: Foto: Robert Schadd

Competitie 2023 -2024 en oefengelegenheden in februari en maart

Sport

WINTERSWIJK - De competitie kaartschieten van de bij de WInterswijkse Schiet Bond aangesloten verenigingen is nu op weg naar de eindfase.

Boetebeker finale
Op zondag 18 februari zijn er geen competitiewedstrijden, maar wordt de Boetebeker finale geschoten in het verenigingsgebouw Juliana, Gosselinkweg 14, in Woold. Mocht er in de aan het einde van de competitie per klasse twee 4-tallen op gelijke hoogte eindigen, dan volgen er op zondag 17 maart beslissingswedstrijden

Inloop bij SV Nimrod
Zaterdagavond 16 maart  van 19.00 tot 20.00 uur is er weer inloop bij SV Nimrod. De banen zijn dan speciaal open gesteld om jeugdige schutters kennis te laten maken met de schietsport. Andere belangstellenden zijn natuurlijk ook welkom. Er wordt onder begeleiding geschoten. Locatie: Café bar Rooks Waliënsestraat 110 Winterswijk.

Oefen gelegenheden februari en maart
Dat betekent ook, dat nog steeds behoefte is om te oefenen. Er is in WSB verband afgesproken, dat de oefen gelegenheden voor deze sport voortaan maandelijks in deze site gedeeld worden, aangezien niet iedere aangesloten vereniging de gelegenheid heeft om dit oefenen te faciliteren. Daarom zijn alle schutters van de aangesloten verenigingen van harte uitgenodigd voor deze oefenavonden. Verder zijn belangstellenden, die willen kennismaken met deze sport via dit bericht van harte uitgenodigd. Voor de komende maand februari en maart zijn dit de volgende gelegenheden:
Bij vereniging Buksveld uit Meddo kan iedere woensdagavond geoefend worden van 19.00 tot 22.00 bij Café restaurant Spiekerman Goorweg 5, 7104 BB Winterswijk Meddo
Op donderdag 8 februari, donderdag 7 maart en donderdag 21 maart is er vanaf 20.00 een oefenavond van de SV Juliana in het verenigingsgebouw Juliana, Gosselinkweg 14 in Woold.


www.wsb-competitie.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk