Shania Vaartjes met zilveren medaille. Foto: PR Penta Winterswijk

Shania Vaartjes met zilveren medaille. Foto: PR Penta Winterswijk

PR Penta Winterswijk

Shania Vaartjes neemt zilver in ontvangst

Sport

Turnster Shania Vaartjes neemt zilver mee naar Winterswijk

WINTERSWIJK - Zaterdag 2 december vond de eerste individuele plaatsingswedstrijd van de junioren supplement D turnen plaats. Voor deze wedstrijd mochten de meiden afreizen naar Nijmegen.

In wedstrijd 2 mochten Dani Hiddink en Lot Beskers laten zien wat zij in hun mars hadden. Dani heeft een stabiele wedstrijd geturnd, met een mooie balkoefening heeft zij laten zien dat ze prima thuis hoort in dit supplement. Lot mocht voor het eerst haar nieuwe oefening laten zien, dit heeft ze vol overtuiging weten te brengen met hier en daar een kleine improvisatie om de oefening succesvol tot het einde te brengen.

In wedstrijd 3 mochten Madelon Vaartjes en Shania Vaartjes hun oefeningen aan de jury en het publiek tonen. Madelon heeft als debutant in de categorie junior een mooie meerkamp weten neer te zetten, met een strakke brugoefening en een vloeroefening die steeds meer eigen wordt heeft ze laten zien dat ze goed mee kan draaien op dit niveau. Ook teamgenoot Shania heeft een uitstekende meerkamp weten te draaien. Ze mocht voor het eerst haar nieuwe vloeroefening tijdens een wedstrijd laten zien en deed dit vol enthousiasme, dit was goed voor de 2e score van de wedstrijd, die ze ook op brug behaalde. In het sterke deelnemersveld heeft Shania zelfs de zilveren medaille in ontvangst mogen nemen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk