Pieter Schreurs in actie. Foto: Geertje Tonnaer
Pieter Schreurs in actie. Foto: Geertje Tonnaer Geertje Tonnaer

‘t Pluumke’67 verliest in Oldenzaal

Sport

WINTERSWIJK - Zaterdag 11 november zaten het eerste team van ’t Pluumke’67 iets na acht in de ochtend  in de auto onderweg naar Oldenzaal voor de uitwedstrijd tegen Icarus. De heren en dames begonnen sterk aan de dubbels - de eerste sets werden gewonnen. De heren wisten dat door te zetten en dus was het eerste punt binnen. De dames hadden het wat moeilijker en de derde set moest de beslissing brengen. Dat ging lang goed en gelijk op. Maar helaas, het werd net niet: tussenstand 1-1.

Pieter Schreurs speelde tegen een sterke tegenstander en moest alles uit de kast trekken. Maar dat lukte. Irene Prinsen trof een sterke tegenstandster: tussenstand 2-2. Niek Cornelissen was vervolgens aan zet en de vorige keer verloor hij nipt de tweede set en daarna de wedstrijd. Hij wist het moet in twee. En het was spannend, maar het lukte net. Geertje Tonnaer had helaas niks in te brengen: tussenstand 3-3.
De mixen moesten een beslissing brengen. De tegenstanders bleken op de belangrijke momenten net wat beter. Helaas verloren de Winterswijkers ze allebei. Dat betekent een verlies van 5-3, maar wel alom tevredenheid. Op de naar de volgende.
De overige uitslagen zijn: Icarus 3 – ’t Pluumke’67 2 6-2 en Icarus J1 – ’t Pluumke’67 J2 6-2.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk