Afbeelding
HCW

De heren en jongens van HCW starten het seizoen goed

Sport

WINTERSWIJK - Afgelopen weekend hebben de  handballers van HCW Dames 1 op zaterdagavond de aftrap gegeven voor een nieuw handbalseizoen. In eigen huis speelden zij een wedstrijd tegen Pacelli. Helaas wisten ze deze niet te winnen en verloren de wedstrijd met eindstand: 13-18.

Zondag speelden de overige teams een uit-wedstrijd. De HCW B-Jongens en de HCW Heren 1 wisten de punten mee naar Winterswijk te nemen.

Bij de HCW B-Jongens was de spanning om te snijden in de sporthal in Duiven. De hele wedstrijd ging het gelijk op. In de laatste minuut wist Duiven de gelijkmaker te maken, maar met nog 5 seconde op de klok, scoorde Marril Bollen voor HCW de overwinningstreffer. Eindstand van deze wedstrijd: 21-22 in het voordeel van HCW.


Bij de HCW Heren begon de wedstrijd tegen Achilles in Apeldoorn al snel met een voorsprong. Deze wisten ze verder uit te bouwen. Met veel verschillende opstellingen speelde HCW de wedstrijd goed. Aan het einde van de wedstrijd begon de vermoeidheid bij de HCW Heren toe te slaan en kwam Achilles nog weer iets terug.  In de laatste 5 minuten begonnen de heren HCW weer te scoren en was de overwinning binnen. De einduitslag was 16-22 voor HCW en zo haalden de heren net zoals de B-jongens 2 punten binnen.

Voor overige verslagen en uitslagen, check de website van HCW: www.hcw.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk