De competitie is van start gegaan. Foto: Ronald Kruisselbrink
De competitie is van start gegaan. Foto: Ronald Kruisselbrink

Start competitie 2023 -2024 en oefengelegenheden

Sport

WINTERSWIJK - De competitie kaartschieten van de bij de Winterswijkse Schiet Bond aangesloten verenigingen begint dit jaar op zondag 15 oktober. Op dit moment is het NK Open Vizier en WK Diopter in volle gang bij café restaurant Spiekerman in Meddo.

Er wordt dus veel geoefend ter voorbereiding van deze competitie en dit evenement. Er is in WSB-verband afgesproken, dat de oefengelegenheden voor deze sport voortaan maandelijks in deze krant/site gedeeld worden, aangezien niet iedere aangesloten vereniging de gelegenheid heeft om dit oefenen te faciliteren. Daarom zijn alle schutters van de aangesloten verenigingen van harte uitgenodigd voor deze oefenavonden. Verder zijn belangstellenden, die willen kennismaken met deze sport via dit bericht van harte uitgenodigd. Voor de komende maand zijn dit de volgende gelegenheden:

Bij vereniging Buksveld uit Meddo kan iedere woensdagavond geoefend worden van 19.00 tot 22.00 bij Café restaurant Spiekerman Goorweg 5, 7104 BB Winterswijk Meddo
Op dinsdag 10 oktober is vanaf 21.00 de oefenavond van de SV Eendracht in het Gebouw Eendracht Geldereschweg 84, 7104 AK Meddo.
Op donderdag 2 november vanaf 20.00 de oefenavond van de SV Juliana in het Gebouw Juliana, Gosselinkweg 14, 7108 BP Woold.

Op de nieuwe WSB website: www.wsb-competitie.nl is meer informatie te vinden (ook voor de (tussen) standen van de NK OV/WK Diopter)

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk