Bert Colstee, Gerrit Colstee, Jan Reesink, Jan Slotboom, Erwin te Kolstee. Op de foto ontbreken Jan Wamelink en Bernie Samberg.  Foto: Wilma Colstee-Mennink.

Bert Colstee, Gerrit Colstee, Jan Reesink, Jan Slotboom, Erwin te Kolstee. Op de foto ontbreken Jan Wamelink en Bernie Samberg.  Foto: Wilma Colstee-Mennink.

SV de Treffer Ratum huldigt Jubilarissen

Sport

RATUM - Op de Algemene Ledenvergadering van schietvereniging de Treffer uit Ratum zijn 7 jubilarissen gehuldigd.

In de coronaperiode is er geen ledenvergadering geweest. De laatste vergadering was in 2019. De leden beleven de vereniging echter wel trouw. Bijna de helft van de leden vierde dan ook een jubileum tijdens de laatste vergadering.
De jubilarissen hebben zich op diverse manieren verdienstelijk gemaakt binnen de vereniging. Twee van hen zijn nog steeds actief bestuurslid.

Alle 5-tallen schieten op dezelfde dag en allemaal tegelijk, dus is het zeer gemoedelijk tijdens de wedstrijd. Wat de vereniging ook zo leuk maakt, is dat alle leden wel een band met elkaar hebben. Ze zijn familie, vriend, buurman, of goeie kennis van elkaar. Binnen de vereniging zijn zelfs drie echtparen actief.

De jubilarissen zijn samen 305 jaar lid van de vereniging. Ze werden in het zonnetje gezet en kregen een passend cadeau.
Jan Slotboom 60 jaar lid in 2020 kreeg een gouden speld met insigne; Jan Reesink 60 jaar lid in 2023 ontving eveneens een gouden speld met insigne; Gerrit Colstee 50 jaar lid in 2021: beeld schutter; Bert Colstee 40 jaar lid in 2022 kreeg een tinnen wandbord; Jan Wamelink 40 jaar lid in 2023, ontving ook een tinnen wandbord; Bernie Samberg 40 jaar lid in 2023: tinnen wandbord; Erwin te Kolstee 25 jaar lid in 2023, kreeg een bierglas met inscriptie

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk