Zaterdag werd de Drie Kolken Wedstrijd gehouden. Foto: PR De Karper
Zaterdag werd de Drie Kolken Wedstrijd gehouden. Foto: PR De Karper

Alle deelnemers vangen vis in Drie Kolken viswedstrijd

Sport

WINTERSWIJK - Zaterdag 23 september werd door de WHV De Karper- wederom de ‘Drie Kolken wedstrijd’ gehouden voor de leden van hengelverenigingen in en rond Winterswijk.

De opzet van de wedstrijd is dat de verenigingen één of meer teams van 3 vissers afvaardigen, waarbij de deelnemende teams zich weer opsplitsen over de 3 viskolken van WHV De Karper; De Puls, Kolk Meddo of Kloosterveld. De wedstrijd duurt van 9.00 uur tot 13.00 uur en er wordt gevist op gewicht. Het totaal van de door de teamleden in elke kolk bij elkaar geviste gewicht/wedstrijdpunten bepaalt de einduitslag.

Na 4 uur vissen kon de weegploeg aan de slag om de vangsten te registreren en door te sturen naar de rekenkamer. Het mooie aan deze dag was dat iedere deelnemer vis kon aanbieden, waarbij de verschillen in gewicht soms wel heel groot waren.

In het totaal werd ruim 55 kilo vis gevangen. In De Puls: 26,17 kilo; Kloosterveld: 8,56 kilo;  Kolk Meddo 20,72 kilo. De prijsuitreiking vond plaats bij café Spiekerman in Meddo. De organisatie had ervoor gezorgd dat iedere deelnemer met een prijs naar huis ging, dit keer een mooi gevulde vleesschaal en voor iedere deelnemer een zak lokvoer beschikbaar gesteld door Hooked on Fishing.

Eindstand: 1. WHV De Karper 2 Winterswijk 17.61 kilo; 2 HV De Rietvoorn 2 L’voorde 8.44 kilo; 3 HSV Het Voorntje Eibergen 6.06 kilo; 4 LHV De Rietvoorn 1 L’voorde 5.75 kilo; 5 HSV De Slinge 1 Aalten 5.68 kilo; 6 WHV De Karper 1 Winterswijk 5.10 kilo; 7 HSV De Slinge 2 Aalten 4.65 kilo; 8 HSV De Voorn Dinxperlo1.78 kilo; 9 Het Voorntje Kotten 0.40 kilo.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk