Belangstellenden kunnen buten sporten bij 't Hilgelo. Foto: PR
Belangstellenden kunnen buten sporten bij 't Hilgelo. Foto: PR

Sportzomer van start op recreatiegebied ‘t Hilgelo

Sport

WINTERSWIJK- Op zaterdag 3 juni trapt Leisurelands haar sportzomer af op recreatiegebied Hilgelo. Het programma begint om 11.00 uur en bestaat uit urban sports, hardlopen, suppen en kickboksen. Deze activiteiten worden verzorgd door verschillende partijen, die benadrukken dat iedereen welkom is.

Gratis sporten onder begeleiding
Het programma gaat van start met een demonstratie bij het urban sportspark, gegeven door een atleet van Kratos. Hij zal laten zien hoe je de verschillende beweegtoestellen gebruikt. Vervolgens begint daar een open workout: tot 13.00 uur kan men gratis komen trainen onder professionele begeleiding. Er wordt een goede opkomst verwacht, die onder andere zal bestaan uit sporters van Outdoor Winterswijk en bewoners van het AZC.

Een divers programma
Terwijl de open workout in volle gang is begint om 11.30 uur het hardlopen. Deelnemers worden verdeeld in groepen en kunnen op hun eigen tempo een route rond het water afleggen. Om 12.15 uur kan men, mits men heeft gereserveerd via de website, op dat water leren suppen met Joy to SUP. Samen met instructeur Joyce en de andere deelnemers gaan zij op een supboard te water en beweeg zij zich voort met een peddel. Voor degenen die liever op het vasteland blijven is er een groepsles kickboksen met coach Marie Verhaegh.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk