Acrokoppels en duo's in eigen hal. Foto: PR Penta Winterswijk

Acrokoppels en duo's in eigen hal. Foto: PR Penta Winterswijk

PR Penta Winterswijk

Medaille regen voor Acro teams van Penta Winterswijk

Sport

WINTERSWIJK - Op 14 en 15 januari kwamen in totaal 6 teams onder leiding van Chanien Stoltenborg in actie in verschillende niveaus voor hun eerste plaatsingswedstrijd in Ruurlo. Voor een aantal teams was het een spannende dag aangezien het voor hen de allereerste wedstrijd was. Op zaterdag kwamen 2 teams in actie. Het trio Dionne Konings, Isan van Engeland en Fem Konings mochten het spits afbijten en met een stabiele en strakke oefening mochten zij plaats nemen op het hoogste podium. In de avond mocht het dames paar Roxanne Geurink en Meye Wiegerinck de balans en tempo oefening laten zien in een hoger niveau dan vorig seizoen. Het team heeft mooie salto’s laten zien en dit heeft dan ook geresulteerd in een derde plaats. 

Op zondag kwamen maar liefst 4 teams in actie. Dit was voor 2 teams zelfs hun allereerste wedstrijd. Het jonge duo Lisanne Dekker en Zoé Schurink mochten de dag beginnen en met een vrolijke oefening. Zij hebben daarmee een zilveren diploma verdiend. Het jonge jeugd meisjes paar Jill Verwaaijen en Maud Hoijtink zijn pas net een paar weken een team en hebben een mooie voldoende gekregen. Het meisjes trio Fenna Hesselink, Elize Willink en Fayenne Dekker, heeft een nette oefening laten zien en voor Fayenne was het de allereerste wedstrijd. Zij hebben laten zien dat ze hard hebben geoefend en mochten plaats nemen op de derde plaats. In de avond was het de beurt aan het trio Isa Gussinklo, Anna Everding en Charli Meekes. Zij mochten dit jaar een niveau hoger turnen en wisten een strakke oefening neer te zetten. Dit team mocht plaatsnemen op de tweede plaats.

Dit weekend was het de beurt voor het junioren meisjes paar Nina Somers en Guusje Buitink om hun oefening te laten zien. Dit was voor hun het eerste jaar dat zij mee doen in de sport. Ze mochten de wedstrijd afsluiten en sloten deze perfect af met hoge salto’s en met een hoge technische score mochten zij naar huis met goud. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk