Ronnie blij met zijn overwinning. Foto: Cristy Veedor

Ronnie blij met zijn overwinning. Foto: Cristy Veedor

Cristy Veedor

Team 3 van ’t Pluumke’67 is hard op weg naar het kampioenschap

Sport

WINTERSWIJK - De spelers van het derde team van ’t Pluumke’67 gingeen woensdag 18 januari op weg naar Zutphen waar het derde team van Rianto de tegenstander was.

Vorige keer werd de thuiswedstrijd met 8-0 gewonnen, maar de tegenstanders hadden er zin in en maakten het de spelers van ’t Pluumke’67 best lastig.
In de herendubbel van Rudi Joling en Ronnie Steijlen ging het aanvankelijk voorspoedig, maar door onstuimig spel van de Winterswijkse heren, waren er toch drie sets nodig om de winst te pakken.
Het damesdubbel van Leonie van Ekelenburg en Erenda Kruisselbrink liep gesmeerd en hier werd de winst behaald in twee sets.
Over de heren enkel van Eric Stemerdink was hij zelf niet zo tevreden, maar net als Ronnie, Erenda en Leonie werden alle enkels in twee sets gewonnen.
De mixdubbel van Rudi en Erenda gaf geen problemen. Anders was dat met de mixdubbel van Leonie en Eric, na een zware strijd werd deze verloren zodat de einduitslag 1-7 werd voor team 3 van ’t Pluumke’67.

Uitslagen
Het tweede team speelde hun uitwedstrijd tegen het 4e team van Orion uit Enschede. Hier werd uit gewonnen met 5-3.
Op vrijdag 21 januari had team 1 een bijzonder zware wedstrijd uit in Denekamp. Maar liefst 7 van de 8 partijen werden beslist in 3 sets waarbij de winst met 3-5 werd behaald door ’t Pluumke’67.
Team 2 speelde zondag thuis een spannende wedstrijd en won met 5-3 van Hoogerheyne 1.
Het jeugdteam van ’t Pluumke’67 verloor met 0-8 tegen Didam J1 en het tweede opstapteam heeft met 1-4 verloren van Poona O1.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk