Geertje en Lydia in hun dames dubbel wedstrijd
Geertje en Lydia in hun dames dubbel wedstrijd Mark ten Pas

Tweede team BC ‘t Pluumke’67 pakt belangrijke winst tegen koploper BC Eefde

Sport

WINTERSWIJK - Team 2 van ’t Pluumke’67   is vandaagwas afgelopen weekend met het volledige team aanwezig. En konden zo ook een sterke opstelling inzetten. De herendubbel werd gespeeld door Frank Teekman en Jack Rengelink. Ze wonnen niet van het ervaren dubbel uit Eefde. De damesdubbel werd gespeeld door Geertje Tonnaer en Wilma Geerts. Een sterke wedstrijd resulteerde in een winstpunt.

De damessingles werden gespeeld door Lydia Berenschot en Geertje. Met haar jarenlange ervaring wist Lydia de wedstrijd binnen te slepen. Geertje moest na een spannende driesetter het hoofd buigen voor haar tegenstander. Mark ten Pas speelde de eerste herensingle. Hij haalde in twee sets een punt binnen voor de Winterswijkers. Met een 3-3 tussenstand en nog twee punten te vergeven lagen er twee belangrijke laatste wedstrijden in het verschiet. Frank en Wilma trokken in hun wedstrijd de winst na zich toe na een sterk gemengd dubbel. En ook Mark en Lydia waren succesvol. In twee sets werd de winst gepakt.

Eindstand BC ’t Pluumke ’67 2 – BC Eefde 1: 5-3. Met deze belangrijkste winst zorgen de Winterswijkers ervoor dat de strijd om de hoogste plaatsten spannend blijft.

Team 1 van ’t Pluumke’67 moest tegen de degradant van hun poule. misschien een beetje onderschat, maar met veel moeite won ’t Pluumke’67 toch met 5-3 van hun tegenstanders uit Almelo.

Team 3 verstevigd hun koppositie in hun poule in de 9 divisie met een grandioze 8-0 overwinning tegen hun tegenstanders.

De jeugdteams van ’t Pluumke’67 waren goed op dreef en zowel team J1 als Team O2 wonnen hun wedstrijden , helaas verloor team O2 van ’t Pluumke’67 met 0-5 van hun tegenstander.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk