onder grote belangstelling spreken Gerrit, Harry en Gerald de Vossen toe. Foto: Han Klein Langenhorst

onder grote belangstelling spreken Gerrit, Harry en Gerald de Vossen toe. Foto: Han Klein Langenhorst

HK

FC Winterswijk heet Vossen welkom met eigen Vossenveld

Sport

VOSSEVELD - De voetbalverening Vosseveld is na een super feest in juni 2022 ophouden te bestaan maar heeft sinds zondag 4 december nog wel een herinnering bij de FC Winterswijk aan deze fantastische bijna 80 jaren. Tijdens het afscheidsfeest gaf, toen nog voorzitter, Gerrit te Koste aan dat 1 van de grasvelden de naam Vossenveld zou krijgen.

De buurtvereniging Vosseveld heeft toen contact gezocht met FC Winterswijk (Gerrit) om deze geste te formaliseren met een prachtig bord.
Afgelopen weekend heeft Gerald Roerdinkholder (voorzitter buurtvereniging) het bord aangeboden en samen met Harry Bakker (ex-voorzitter vv Vosseveld) en Gerrit te Kolste onthuld. Onder grote belangstelling en warm applaus werd het lint doorgeknipt en bedankte Harry Bakker FC Winterswijk voor de warme ontvangst van de ruim 4 elftallen.
Gerald Roerdinkholder bedankte de Vossen voor de jarenlange samenwerking en wenst ze nog veel voetbalplezier bij FC Winterswijk. De buurtvereniging gaat het jaarlijkse buurtfeest vanaf 2023 vieren bij de Manage in Vosseveld en hoopt in het laatste weekend in juni wederom ook weer veel voetballers te verwelkomen op dit feest.

Welkom Vossen. Foto: Han Klein Langenhorst
Harry en Gerrit knippen en Gerald kijkt toe. Foto: Han Klein Langenhorst
Vossenveld. Foto: Han Klein Langenhorst

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk