Not Your Average. Foto: PR Penta Winterswijk
Not Your Average. Foto: PR Penta Winterswijk PR Penta Winterswijk

Not Your Average gehuldigd voor topprestaties

Sport

WINTERSWIJK - Op zaterdag 24 september is Not Your Average, het oudste team van de dansafdeling van Penta Winterswijk, Penta Dance Departmen, die al bijna 10 jaar bestaat in het zonnetje gezet. In die 10 jaren zijn er met verschillende dansers mooie resultaten en prijzen behaald, maar niet zo mooi en goed als afgelopen sportseizoen. 

Het team wist op elke voorronde een podium te behalen. Op de finales, NK en EK werd ook enorm goed gescoord: Finale Shell We Dance: een tweede plaats, op het NK van Dance Waves Competition: een gouden medaille en op het EK in België: een bronzen plak.

Het geheim van het succes van het afgelopen seizoen was niet alleen goede talentvolle dansers, maar vooral een heel hecht team dat met dezelfde passie en plezier het seizoen door hebben gedanst. Daarnaast was er gekozen voor een creatieve choreografie gemaakt door trainer Tim Aafjes, die zelf ook mee heeft gedanst.
De jury noemde het creatief, origineel en muzikaal. Het team bestaat uit de volgende dansers: Naomi Neerhof (niet op de foto), Yosha Tolkamp, Lian Hoffman, Hemke Mengerink, Fauve Wopereis, Savannah Slomp, Daphne Holweg, Meryem Karakoc, Chanandra Siegerink, Kaylee Wheeler en Tim Aafjes (tevens ook trainer en coach). Not Your Average is alweer aan het trainen met een nieuwe choreografie. In Januari starten de voorrondes.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant