Van links naar rechts: Ans Aalbers, Gabi Siegmann-Ruland, Frits Lindenhovius en vice-voorzitter Jan Elgershuizen. Foto: Egbert Moester
Van links naar rechts: Ans Aalbers, Gabi Siegmann-Ruland, Frits Lindenhovius en vice-voorzitter Jan Elgershuizen. Foto: Egbert Moester

Winnaars Zomerbridge

Sport

WINTERSWIJK - Op de eerste speelavond van het nieuwe competitie-seizoen van Bridgeclub de Robber zijn afgelopen dinsdagavond de winnaars van het Zomerbridge bekend gemaakt. Zomerbridge wordt gespeeld in de maanden juni, juli en augustus, de periode waarin de clubcompetitie stil ligt. 

Sinds dit jaar geeft vereniging de Robber haar leden gelegenheid competitie te spelen op 2 momenten: dinsdagmiddag of dinsdagavond. Omdat de spellen die ’s middags gespeeld worden verschillen van de spellen die ’s avonds op tafel komen, zijn er leden die op beide momenten meedoen. Zoals Ans Aalbers, die winnaar werd van de dinsdagmiddag zomercompetitie. Ans is dit jaar lid van de vereniging geworden en heeft een vliegende start in haar bridge-carrière. Nadat zij haar cursus bridgen dit voorjaar had afgerond, werd Ans eind mei ook al één van de winnaars van de clubcompetitie.

Winnaars van de dinsdagavond zomercompetitie werden Gabi Siegmann en Frits Lindenhovius. Alle winnaars ontvingen felicitaties en een fles wijn van de vice-voorzitter Jan Elgershuizen, die alle aanwezigen tevens welkom heette bij de start van het nieuwe seizoen. Hij sprak de hoop uit dat dit seizoen niet verstoord gaat worden door covid en stond ook even stil bij het grote aantal nieuwe leden dat de Robber dit jaar gekregen heeft. Deze groei is vooral te danken aan cursussen die dit de club verzorgde. Meer info staat op www.derobber.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk