Er namen veel jongeren deel aan het skeelerevent. Foto: PR
Er namen veel jongeren deel aan het skeelerevent. Foto: PR

Stil zitten was onmogelijk!

Sport

WINTERSWIJK - De zomertoer in Winterswijk is deze vakantie zeer succesvol geweest met bijna 400 deelnemers. De jeugd en jongeren hebben zich met diverse activiteiten kunnen vermaken.

“Allereerst willen wij vanuit Actief Winterswijk alle betrokken (sport)verenigingen en sportaanbieders bedanken voor de medewerking, inzet van vrijwilligers en het beschikbaar stellen van de faciliteiten. Mede dankzij jullie is het een fantastische zomer geweest voor onze jeugd en jongeren”, aldus Jos Mekkes, Coördinator buurtsportcoaches, Actief Winterswijk.

De afgelopen zes weken stond het programma van de zomertoer vol met activiteiten. Sommige deelnemers doen mee omdat zij niet op vakantie gaan, anderen vinden het leuk om nieuwe vrienden te maken of houden er van actief bezig te zijn. Uiteenlopend van judo tot toneel en van atletiek tot sporten op het Hilgelo. Voor iedereen was er iets te doen.

“Het geeft ons, in samenwerking met het jongerenwerk, in ieder geval energie en inspiratie volgend jaar weer een tof programma te realiseren. Wellicht is het een optie een zomertoer voor volwassenen/senioren te organiseren. Ideeën zijn altijd welkom! actief@winterswijk.nl”, aldus Mekkes.

Houd de website en social media kanalen in de gaten voor nog meer sportieve activiteiten en kom in beweging!

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk