Veel animo voor de jeugdvakantiewedstrijd van W.H.V. de Karper. foto: PR
Veel animo voor de jeugdvakantiewedstrijd van W.H.V. de Karper. foto: PR

Jeugdvakantiewedstrijd W.H.V. de Karper

Sport

WINTERSWIJK - Op woensdag 3 augustus hield W.H.V. de Karper Winterswijk haar jaarlijkse – inmiddels traditionele – Jeugdvakantiewedstrijd aan de Puls in Winterswijk.

Na het succes van vorig jaar was dit keer de opkomst overweldigend. Ruim vijftig kinderen hadden zich gemeld en begonnen met veel enthousiasme aan de wedstrijd. Voor de organisatie was het best een klus om dit allemaal in goede banen te leiden. Er werd met door de Karper beschikbaar gesteld materiaal gevist, waardoor de kansen voor elke visser vrijwel gelijk waren. Opvallend was dat ook dit jaar weer veel campinggasten deelnamen. Al snel kwamen de eerste vissen binnen, hetgeen het enthousiasme deed toenemen.
Ondanks de hitte was het enthousiasme bij de jonge vissertjes groot. Er werden niet alleen kleine vissen gevangen. Een aantal keren waren het zelfs echt grote exemplaren.
Uiteindelijk lukte het bijna iedereen een vis te vangen. De eerste plek ving 7 vissen, de tweede en de derde vingen er elk vijf. Voor een aantal deelnemers was er een beker. Elke andere deelnemer kreeg een medaille. Na afloop werden er nog een aantal prijzen verloot onder de deelnemers.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk