Foto: PR
Foto: PR

Neem een kijkje bij de paarden4daagse

Sport

WOOLD - Van maandag 4 juli tot en met donderdag 7 juli is het ‘s avonds een drukte van belang aan de Esselinkhoekweg in het Woold. De 21e paarden4daagse gaan die maandag van start. De menners en ruiters kunnen vier avonden genieten van het mooie landschap dat de gemeente Winterswijk te bieden heeft. Elke avond is een route uitgestippeld door het fraaie coulisselandschap van Winterswijk. Langs de route staan op veel plekken toeschouwers die genieten van het mooie plaatje dat de menners en ruiters vormen. Ook kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen bij de rust/pauzeplekken. 

De pauzeplek voor maandag is geitenkaasboerdeij De Brömmels in het Woold. Dinsdag is de pauze aan de Henxelseweg 4 in Henxel. Woensdag aan de Lieversdijk op de Haart bij IJsboerderij ’t Olde Pietepol. Donderdag is de tussenstop op de hoek Wiebersweg/Verinkweg.

Op de pauzeplekken is het tevens mogelijk om als toeschouwer koffie/thee of iets fris te nuttigen. Voor verdere inlichtingen kan men contact opnemen via 0543-564498 of paardenvierdaagsewoold@hotmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant