De teams maakten er een mooi afscheidsweekend van. Foto: Chri6
De teams maakten er een mooi afscheidsweekend van. Foto: Chri6 FotoChri6

Laatste fluitsignaal heeft geklonken bij vv Vosseveld

Sport

VOSSEVELD - Er is een eind gekomen aan voetval vereniging Vosseveld. Na bijna 80 jaar heeft het laatste fluitsignaal geklonken op ‘t Joosthuis!

Onder fantastische weersomstandigheden werd er afgelopen zaterdag een 7x7 jeugdtoernooi gespeeld tussen alle Winterswijkse voetbalverenigingen. In de middag was het de beurt aan huidige senioren en oud-Vossen om voor de laatste keer een balletje te trappen op ‘t Joosthuis.
Nadien werden er nog wat oude herinneringen opgehaald onder het genot van een hapje en een drankje. De zaterdag avond werd afgesloten met een knallend eindfeest. Harry Bakker werd benoemd tot ere-voorzitter. Zondagochtend waren alle leden weer fris en fruitig om met zijn allen te Frühschoppen. Tijdens het Frühschoppen werd ook het Vosseveld bewaarboek uitgedeeld. Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een dit unieke bewaarboek dat bestaat uit maar liefst 250 pagina’s met foto’s, interviews en anekdotes. Het boek is te koop voor 37,50 euro op woensdag 22 juni en 29 juni van 19.00 tot 20.00 in de kantine van Vosseveld (let op beperkte oplage).

Genieten van de laatste wedstrijden. Foto Chri6
Het afscheid werd gevierd. Foto:Chri6

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk