Afbeelding

Herinrichting Groenloseweg kan snel van start

Politiek

WINTERSWIJK - Het college van burgemeester & wethouders heeft op maandag 24 april een positief besluit genomen over het definitieve ontwerp voor de herinrichting van de Groenloseweg. Deze wordt op 25 mei aan de raad voorgelegd. Indien de raad instemt met het definitieve ontwerp, kunnen de werkzaamheden daarna snel starten.

Herinrichting Groenloseweg
Het ontwerp waar het college een besluit over heeft genomen, is tijdens een informatiebijeenkomst op 31 januari aan de bewoners gepresenteerd. Het is op een paar kleine punten aangepast, naar aanleiding van opmerkingen van de bewoners. Zo zijn extra parkeerplaatsen bij het hertenkamp toegevoegd en komen er paadjes door de groenvakken zodat woningen goed bereikbaar zijn. Daarnaast is, waar mogelijk, het groen afgestemd op de wensen van de bewoners. Het definitieve ontwerp is te vinden op www.werkaanwinterswijk.nl/groenloseweg.

Onder voorbehoud
Het besluit van het college van B&W is onder voorbehoud. De gemeenteraad moet namelijk ook instemmen met het definitieve ontwerp. Zij bespreken dit op 11 mei 2023 tijdens de commissievergadering. Het definitieve besluit nemen zij vervolgens op 25 mei tijdens de raadsvergadering. Belangstellenden kunnen deze vergaderingen volgen via www.winterswijk.nl/gemeenteraad

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk