Afbeelding
Foto: PR

Presentatie tips van een powerpoint designer

Partnerbijdrage

Kunnen presenteren is een nodige vaardigheid in het bedrijfsleven. Een indrukwekkende PowerPointpresentatie kan ervoor zorgen dat je echt impact maakt met je presentaties. Mr.Prezident is een website waar je tips, training en tools kan vinden voor het verbeteren van je PowerPoint presentaties. Zowel fysieke presentaties als online presentaties tijdens de pandemie, onze experts helpen met het verbeteren van de slides en ervoor zorgen dat je je punt beter kan overbrengen. 

Hoe kan je je PowerPoint verbeteren

Er is verschillende software om PowerPoint mee te maken. Waarschijnlijk werk je met PowerPoint, zoals iedereen dagelijks doet. Toch zijn er veel andere ADD ons en tools die je PowerPoint kunnen helpen verbeteren. Verder zijn er ook andere websites en software zoals Preza die ook gericht zijn op presenteren. Google slides wordt ook vaak gebruikt. Bij Mr.Prezident zijn wij bekend met meerdere software en kunnen hier alle tips en tricks bij aanbieden. Wij zullen ervoor zorgen dat jij een volwaardige powerpoint designer gaat worden.

Op onze website bieden wij verschillende hulpmiddelen aan zodat je je PowerPoint presentatie kan verbeteren. Als eerste bieden wij trainingen aan voor teams in jouw bedrijf. De trainingen worden online gegeven verdeeld in 3 sessies. De sessies worden online gegeven omdat tegenwoordig presentaties steeds vaker online moeten worden gegeven.

In drie sessies van anderhalf uur leren we je de nieuwste tips en tricks omtrent overtuigend presenteren. Onze focus ligt op strategische verhaallijnen, professioneel ontwerp en het bespreken van de do’s en dont’s bij online presenteren. Ons programma is samengesteld aan de behoefte van opdrachtgevers van een brede doelgroep: van consultants tot reclamebureaus, van scale-ups tot corporates. Onze PowerPoint designer leidt de training en zorgt ervoor dat jij en je collega’s PowerPoint kunnen creëren die veel impact maken en dat je de tips en tricks nooit meer vergeet.

PowerPoint laten maken

Om bezoekers van onze websites te helpen, hebben wij verschillende templates gemaakt voor PowerPoint en andere software die je kan gebruiken. Deze templates hebben een professioneel design met verschillende animaties die ervoor gaan zorgen dat de luisteraars je presentatie nooit meer vergeten. Wij ontwerpen presentaties en verhaallijnen als een nieuw project, of als een bestaande presentatie zodat je deze met vol vertrouwen kan voordragen. Wij koppelen de presentatie perfect aan de soort opdrachtgever die ons de klus geeft.

Na je doelstellingen en input is besproken in een kennismakingsgesprek geven wij een budgetindicatie hoeveel het gaat kosten om de presentatie te maken. Dit is gebaseerd op het aantal uren wij denken nodig te hebben om de presentatie te maken. Dit gaat over zowel de verhaallijn als het design en het uitwerken van de presentatie. We stellen een offerte op, op basis van een prepaid budget.

Gedurende het project laten wij verschillende updates achter en overleggen wij met onze cliënten. Wij geloven in een transparante werkwijze en overleggen graag nog tijdens het project zodat je een presentatie krijgt waar je trots op kan zijn. Op welke software de presentatie ook moet zijn, wij zijn bekend met bijna alle software. 

Dit artikel wordt u aangeboden door Mr.Prezident. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant