Afbeelding
Foto: PR

Tijdens Black Friday 2022 scoor je de beste deals

Partnerbijdrage

In eind november is het elk jaar weer feest, dan is het namelijk Black Friday. Black Friday 2021 is net voorbij, maar Black Friday 2022 komt gewoon weer volgend jaar terug. Tijdens Black Friday en de dagen hiervoor en erna kun je de beste deals en acties vinden. Populaire producten zoals technologie, huishoudproducten, kleding, films en games en nog veel meer kun je tijdens deze dag kopen met veel korting. Dat scheelt voor je portemonnee. Daarnaast is eind november de perfecte tijd voor kerstinkopen. Omcirkel Black Friday dus alvast in je agenda. 

Omcirkel deze datum in je agenda

Black Friday 2022 zal vallen op vrijdag 25 november. Dit is natuurlijk geen willekeurig gekozen datum. Black Friday valt standaard op de vierde vrijdag in november. Black Friday is namelijk ontstaan in Amerika en hier is Black Friday altijd de dag na Thanksgiving. Aangezien deze Amerikaanse feestdag op de vierde donderdag in november valt, valt Black Friday op de vierde vrijdag in november. Black Friday is dus ontstaan in Amerika, maar is vanwege succes overgewaaid naar Europa. Hier is Black Friday al een paar jaar een groeiend fenomeen en een van de grootste kortingsfestijnen van het jaar. 

Dyson Black Friday deals 

Veel merken en winkels doen mee aan Black Friday. Ook Dyson doet elk jaar weer mee aan de acties. Je kunt Dyson kennen van de goede stofzuigers van hoge kwaliteit die ze leveren. Of je nu een normale stofzuiger, steelstofzuiger of robotstofzuiger wilt, hiervoor kun je bij Dyson terecht. Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan, maar gelukkig keert Black Friday elk jaar terug. Dan kun je namelijk de beste Dyson Black Friday deals scoren. Als je dus nog op zoek bent naar een goede stofzuiger voor jezelf of voor iemand anders, wacht dan nog even tot Black Friday. 

Dyson verkoopt niet alleen stofzuigers

Bij Dyson kun je niet alleen terecht voor goede stofzuigers. Ze zijn voornamelijk bekend om hun stofzuigers, maar ze hebben nog veel meer in hun assortiment. Zo kun je bij Dyson ook haarstylingproducten kopen zoals een föhn of een stijltang. Ook verkopen ze multistylers. Daarnaast kun je in het assortiment ook luchtreinigers, bevochtigers en ventilatoren vinden. Daarnaast kun je bij Dyson zelfs verlichting kopen. Je kunt dus bij Dyson terecht voor meer dan alleen stofzuigers. Neem eens een kijkje in hun webshop voor het assortiment. 

Zo bereid je je voor op Black Friday 2022

Nu je weet hoe groot het assortiment van Dyson is, kun je je gaan voorbereiden op de beste Dyson Black Friday deals. Je kunt je sowieso alvast voorbereiden door 25 november 2022 te omcirkelen in je agenda. Daarnaast kun je eens een kijkje gaan nemen in de Dyson webshop. Dan kun je zien welke producten ze hebben. Is er een bepaald product dat je graag zou willen? Schrijf dit dan ergens op en houd de deals in de gaten in de tijd naar Black Friday toe. Zo weet je al waar je naartoe op zoek bent en ben je anderen een stapje voor. 

De beste winkels om naartoe te gaan

Een deel van je voorbereiden op Black Friday is ook bijhouden welke winkels meedoen aan Black Friday en wie dan ook Dyson verkopen. Sowieso kun je Dyson producten kopen in de Dyson webshop. Elk jaar doen zij ook mee aan Black Friday. Daarnaast zijn Mediamarkt en Coolblue ook erg goede opties. Beide winkels hebben veel Dyson assortiment liggen en doen elk jaar mee aan Black Friday. De acties van deze twee winkels zijn altijd erg goed. Houd deze winkels en de Dyson webshop dus in de gaten als je een Dyson Black Friday deal wilt scoren.

Dit artikel wordt u aangeboden door Dyson. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant