Foto: PR

10 beste kerstverlichtingen voor buiten

  Partnerbijdrage

Pak je dit jaar groots uit met kerst en wil je je huis ook aan de buitenkant versieren? Er zijn gelukkig heel veel mogelijkheden voor kerstverlichting buiten. Oneindig, zou je bijna zeggen. Met de juiste kerstverlichting voor buiten maak je gemakkelijk een prachtig kerstpaleis van je eigen huis. Weten welke kerstverlichting geschikt is voor buiten? We zetten de 10 beste en meest geschikte lampjes voor je op een rij.

De beste kerstverlichting buiten

Check altijd van tevoren of de kerstverlichting ook buiten gebruikt mag worden. Koop je de verkeerde verlichting, dan brengt dat een hoop veiligheidsrisico’s met zich mee. Zeker wanneer het regent of sneeuwt. Kerstverlichtingbuiten.com verkoopt uitsluitend kerstverlichting die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. De lampjes kunnen prima tegen vocht, de aansluitpunten zijn waterdicht en ook het snoer is goed beveiligd. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Hieronder lees je welke kerstlampjes ze allemaal verkopen.

  1. IJspegelverlichting

Je ziet ijspegelverlichting vaak in de kerstboom, maar wist je dat er ook speciale ijspegellampjes voor buiten zijn? Ze zijn veilig en ook nog eens onwijs sfeervol. Ideaal om je hele voorgevel mee te versieren. De lampjes hebben, zoals de naam al doet vermoeden, een ijspegel vorm. Kijk je vanaf buiten, dan lijkt het haast alsof er ijspegels aan je dak hangen. Je krijgt er een winter wonderland gevoel van! Heb je een boom in de tuin? Ook hier kun je de ijspegellampjes gemakkelijk in hangen. Kijk wel eerst of er een stopcontact in de buurt is waar je de stekker veilig in kunt stoppen.

  1. Koppelbare kerstverlichting buiten

Ga je voor een groot verlichtingsproject? Dan heb je koppelbare kerstverlichting voor buiten nodig. Zeker wanneer je de hele voorgevel wilt verlichten zul je nogal wat meters nodig hebben. Hiervoor kun je verschillende lichtsnoeren kopen die je veilig aan elkaar kunt koppelen. Koppelbare kerstverlichting voor buiten beschikt over waterdichte aansluitpunten zodat je alle lampjes veilig met elkaar kunt verbinden.

  1. Bolverlichting of feestverlichting

Het leuke aan bolverlichting is dat je de lampjes het hele jaar door kunt gebruiken. Ze dragen zeker bij aan de kerstsfeer, maar staan ook gewoon erg leuk ter decoratie in de tuin of in huis. Bolverlichting kun je in verschillende kleuren kopen. Zo kun je kiezen voor (warm) wit of kleurrijke lampjes. Dat laatste is overigens erg leuk als feestverlichting tijdens oud en nieuw. Ze zijn ook te koop als Twinkly verlichting. Hiervan kun je zelf de kleuren aanpassen door middel van een smartphone app. Je kiest dan uit 16,7 miljoen RGB-kleuren en allerlei speciale animaties en effecten.

  1. Kerstverlichting buiten kaarsjes

Ken jij de ouderwetse kaarsverlichting nog? De traditionele kerstverlichting met kaarsjes is in een nieuw jasje gestoken. Tegenwoordig kun je zelfs LED-kaarsjes kopen die geschikt zijn voor buiten. Heb je een kerstboom in de tuin? Je maakt je tuin helemaal gezellig met een paar warme en veilige kaarsjes erin. Vroeger werden de kaarsjes al snel erg heet omdat het gloeilampjes waren. Dat was niet heel veilig. LED-lampjes worden niet heet en gaan ook nog eens extra lang mee. Je hoeft ze maar zelden te vervangen en kunt ze gewoon urenlang laten aanstaan zonder je druk te maken over rook of brand.                    

  1. Deurkerstboom

Wil je jouw buren en visite een warm welkom geven? Hang een leuke deurkerstboom op aan de deur! Je bent er geen ruimte aan kwijt en hebt ook geen last van uitvallende naalden. De deurkerstboom is namelijk volledig gemaakt van LED-lampjes. Optuigen? Dat heb je zo gedaan. Je kunt de deurkerstboom gemakkelijk en compact opbergen zodat je hem volgend jaar weer kunt gebruiken.

  1. Verlichte kerstboom

Een compleet verlichte kerstboom in de tuin? Dat kan natuurlijk ook gewoon! Dacht je dat je deze helemaal zelf moest versieren? Welnee, je kunt ook gewoon een kant en klare verlichte kerstboom kopen. Kies bijvoorbeeld voor en vlaggenmast kerstboom die volledig uit LED-lampjes bestaat. Niks meer aan toevoegen, jouw tuin is hiermee al helemaal klaar voor de feestdagen.

  1. Boomverlichting

Heb je al een hele mooie loofboom staan en wil je deze zelf versieren met lampjes? Dan is speciale boomverlichting iets voor jou. Afhankelijk van hoe groot je boom is, koop je een boomverlichting set voor loofbomen van 2 tot 3 meter of maar liefst 14 tot 16 meter. Jouw prachtig verlichte boom is zelfs enkele straten verderop zichtbaar. Je hebt ook gelijk een betoverend uitzicht vanaf je slaapkamerraam.

  1. Twinkly verlichting

Waarom slechts een kleur verlichting als je ook alle kleuren van de regenboog kunt kiezen? Twinkly maakt het mogelijk. Met de smartphone app verander je de lampjes in alle RGB (W) kleuren die jij wilt. Met 16,7 miljoen kleuren heb je genoeg mogelijkheden om de feestdagen ‘jolly’ in te gaan. Hang LED-lampjes aan de voorgevel of kies zelfs voor een verlichte kerstboom. Kies je voor de mega boom van zes meter, dan zitten er maar liefst 1000 lampjes in die je van kleur kunt veranderen. Ook leuk is de Twinkly feestverlichting. Dit zijn grote bollampen die meestal in de tuin worden opgehangen voor de sfeer of voor een feestje. Ze zijn ook erg leuk voor de kerst en in te stellen in de kerstkleuren.

  1. Verlichte kerstkrans

Wil je niet alleen binnen maar ook buiten kerstverlichting ophangen? Dat kan gewoon met een speciale verlichte kerstkrans voor buiten. Hoeveel lampjes denk jij dat er inzitten? 20, 50, 100? De speciale kerstkransen voor buiten beschikken over maar liefst 200 tot 300 veilige LED-lampjes. Een mooiere kerstkrans ga je eigenlijk niet vinden. Je hangt deze natuurlijk aan de voordeur en kunt er ook voor kiezen om er een binnen en een buiten te hangen.

10. Verlichte kerstfiguren

Naast kerstkransen kun je nog veel meer verlichte figuren ophangen. Denk bijvoorbeeld aan een sneeuwvlok, mooie verlichte kerstbal of een grote kerstster. Je kunt ze op allerlei plekken ophangen. Aan de deur is natuurlijk mogelijk, maar ze zijn ook geschikt voor aan de ramen, overspanningen of rozenboog. Hang meerdere verlichte kerstfiguren op en maak van je tuin en huis een prachtig winterpaleis.

Dit artikel wordt u aangeboden door Kerstverlichtingbuiten. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden