Foto: PR

Plafonddecoratie van Het Schippertje

  Partnerbijdrage

Het is tegenwoordig mateloos populair om uw plafond te decoreren met koof-en perklijsten.

Het Schippertje heeft deze ontwikkeling eigenhandig meegemaakt omdat we al meer dan 50 jaar dé specialist zijn in het produceren, leveren en aanbrengen van gipsen sierlijsten en rozetten. Naast de populaire wanddecoratie is er hedendaags weer steeds meer vraag naar fraaie koof- en perklijsten (vaak in combinatie met een stijlvol rozet) om een plafond mee te decoreren.

Er zijn bij Het Schippertje door het enorme assortiment aan kooflijsten, perklijsten, hoeken en rozetten erg veel combinaties mogelijk. Zo kunt u met strakke kooflijsten een plafond in het oog laten springen of door een prachtig ornament te plaatsen een klassieke touch te geven aan het interieur van uw nieuwe of gerenoveerde woonkamer. Om u inzicht te geven in de mogelijkheden voor plafonddecoratie bij Het Schippertje is boven dit artikel een voorbeeldplafond te zien.

In dit voorbeeldplafond zijn alle soorten gipsproducten verwerkt die worden gebruikt bij het decoreren van uw plafond. De buitenste rand van het plafond is gemaakt met de kooflijst KL12 en KL13, de perklijsten die zijn gebruikt zijn (L23 en L9A) voegen een subtiele indruk toe en benadrukken de hoogte van uw plafond. Hiernaast wordt er in de hoeken gebruik gemaakt van gipsen hoekstukken en als kers op de taart is een groot rozet (R100) toegevoegd.

Doordat we een groot assortiment hebben is er gelegenheid om een compleet uniek eigen plafond samen te stellen met alle kooflijsten, perklijsten, hoeken en rozetten die vallen binnen uw persoonlijke voorkeur en/of stijl.

Echter is het wel belangrijk om het verschil tussen de kooflijsten en perklijsten goed duidelijk te maken. Kooflijsten decoreren de overgang van de wand en het plafond terwijl perklijsten een vlakverdeling vormen op een plafond of wand. 

Alle onderdelen van de plafonddecoratie zijn in verscheidene stijlen en maten te verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat er voor ieder plafond in ieder huis (van een slaapkamer in een woonhuis tot een dinerzaal in een hotel of kasteel) iets geschikts te vinden is bij Het Schippertje Sierlijsten en Ornamentengieterij

Dit artikel wordt u aangeboden door Het Schippertje. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden