Foto: PR

Welke soorten smartphone hoesjes zijn er?

  Partnerbijdrage

Voor een nieuwe smartphone betaal je vandaag de dag al snel een paar honderd euro. Dit is zeker het geval als je één van de nieuwste toestellen koopt. Omdat je veel geld neertelt voor een telefoon, is het zonde als deze snel beschadigt. Daarom beschermen de meeste mensen hun smartphone met een hoesje. Op het gebied van smartphone hoesjes heb je tegenwoordig behoorlijk wat keuze. Om het jou wat makkelijker te maken, vertellen wij je hier welke soorten telefoonhoesjes er zijn.

1. Backcover

Zoek je een Huawei p smart 2021 hoesje? Dan kun je onder meer voor een backcover kiezen. Met dit hoesje bescherm je de achterkant en zijkanten van jouw smartphone. Hierdoor breekt een backcover bijvoorbeeld de val als het toestel uit jouw hand glipt. Je kunt tegenwoordig een backcover van kunststof kopen, maar er zijn ook backcovers van siliconen. Daarnaast zijn deze smartphone hoesjes verkrijgbaar in allerlei kleuren.

2. Bookcase

Veel mensen gebruiken een backcover om hun smartphone te beschermen. Toch biedt dit hoesje niet voor iedereen uitkomst. Waarom niet? Omdat het scherm van jouw toestel niet beschermd wordt. Een bookcase doet dit wel. Als je voor dit hoesje kiest, zit er als het ware een boek om jouw toestel. Dit hoesje open je van rechts naar links. De meeste bookcases zijn voorzien van een magneet of een drukknoop, zodat je hem makkelijk sluit.

3. Flipcase

Een flipcase vertoont veel overeenkomsten met een bookcase. Beide smartphone hoesjes pakken jouw smartphone inderdaad volledig in. Toch is er een belangrijk verschil tussen een flipcase en een bookcase. Zo open je een flipcase van boven naar beneden, terwijl je een bookcase juist opent van links naar rechts. In beide hoesjes kun je overigens een aantal pasjes kwijt.

4. Bumper

Ben je bang om jouw Huawei p30 lite te laten vallen? Dan zoek je mogelijk een extra dik hoesje Huawei p30 lite. In dit geval is een bumper een goede keuze. Veel mensen verwarren een bumper met een backcover, maar het zijn twee verschillende smartphone hoesjes. Een backcover zit om de achterkant en zijkanten, terwijl een bumper alleen de zijkanten bedekt. Omdat dit hoesje dikker is, worden de voor- en achterkant van jouw smartphone eveneens goed beschermd met dit hoesje.

Dit artikel wordt u aangeboden door Hoesjes Outlet.  Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden