Foto: PR

Vakantie in eigen land, dat doe je zo!

  Partnerbijdrage

De zomer breekt langzaam aan en dat betekent dat er in Nederland weer een heus vakantiegevoel naar boven komt. Tot ieders grote spijt zullen ook aan deze zomer een aantal restricties verbonden zijn. Maar laat dat je zeker niet weerhouden om te genieten, want na vorige zomer is gebleken dat een zomer in Nederland ook echt wel leuk kan zijn. Om deze zomer positief in te gaan hebben wij een aantal leuke ideeën bedacht. 

Hotspots van Nederland

Met een caravan naar Limburg of een huisje huren op de Veluwe. Nederland heeft zoveel moois te bieden, met alle verborgen plekjes. En die zijn absoluut niet saai. Wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige natuur op de Waddeneilanden. Hier geniet je van de mooie duinen en het heerlijke strand. Maar ook op de Veluwe, in het zuiden van Limburg en in Zeeland vind je de prachtigste plekjes van Nederland. Hoe leuk is het om een roadtrip door eigen land te doen. Huur een campertje en logeer iedere nacht op een andere camping in Nederland. Houd jij meer van luxe? Ga dan voor de mooiste hotels of Airbnb’s. 

 

Toch die tuinverbouwing uitvoeren 

De achtertuin is ook dit jaar de meest populaire vakantieplek van Nederland. Vorig jaar waren veel Nederlanders hun achtertuin aan het verbouwen, zodat ze een heerlijke plek konden creëren om te relaxen. Zo werden er tuinen omgegooid en tuintegels vervangen, maar ook werd het in veel tuinen tijd voor een nieuwe loungeset of tuintafel. Ook dit jaar zien we dat weer gebeuren! En hiervoor ben je natuurlijk nooit te laat. Wil jij helemaal genieten van jouw achtertuin deze zomer? Geef hem dan een luxe upgrade met een relaxte spa. Geniet met je hele familie, of met je vriendengroep! Of kies voor een 2-persoons jacuzzi, zodat je met je partner deze zomer ultiem kan genieten van de lange zomeravonden. 

Herontdek de Achterhoek! 

En natuurlijk hoeven we het ook niet ver van huis te zoeken. Ook de Achterhoek heeft veel te bieden en ook hier zijn nog vele onontdekte parels. Hoe leuk is het om deze zomer de Achterhoek opnieuw te ontdekken? Ga een dagje op stap door één van de vele wandel- of fietsroutes te volgen. Of ontdek nieuwe horecagelegenheden door iedere dag ergens anders naartoe te gaan. Er zijn ook genoeg culturele bezienswaardigheden, zoals kastelen, landgoederen en prachtige tuinen. Die heb je vast nog niet allemaal gezien, toch? 

We hopen dat je ondanks deze bijzondere tijden alsnog een mooie zomer tegemoet gaat! Niet alles kan, maar we kunnen er wel het beste van maken.

Dit artikel wordt u aangeboden door Fonteyn Spas. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden