Paella is een typisch Spaans gerecht. Foto: EstudioWebDoce via Pixabay

Paella is een typisch Spaans gerecht. Foto: EstudioWebDoce via Pixabay

Cursussen Spaans van start

Onderwijs

BREDEVOORT - Van plan om volgende jaar naar Spanje óf Latijns-Amerika op vakantie te gaan en wilt u een simpel gesprek kunnen voeren? Beging dan in januari met een cursus Spaans (in Bredevoort).

Leer nu deze taal in een kleine, gezellige en leerzame setting. In tien leerzame én leuke groepslessen van anderhalf uur maakt men kennis met deze taal aan de hand van de lesmethode ‘Spaans à la carte’. Hiermee maakt men op ongedwongen wijze kennis met de Spaanse taal. De leerstof is eenvoudig en praktisch, zodat men het geleerde meteen kan toepassen in de praktijk. Uitgebreide behandeling van grammaticale en taalkundige onderwerpen is daarom achterwege gelaten. In de afzonderlijke hoofdstukken komen belangrijke situaties aan bod die de cursist kan meemaken op vakantie in Spanje en Latijns-Amerika. Zoals inchecken in het hotel, een auto huren, inschrijven voor een excursie, de weg vragen, iets bestellen op een terrasje, et cetera.

De lessen zijn in het Nederlands en de huiswerkbelasting is ongeveer een uurtje per week. Al eerder Spaanse les gevolgd en wilt u dat weer oppakken? Informeer naar de mogelijkheden om op een ander niveau in te stromen. Voor informatie: spaans@bubastis.nl, 06-2550 1771.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk