De Zonnebloem bestaat 30 jaar. Foto PR
De Zonnebloem bestaat 30 jaar. Foto PR

Zorgboerderij De Zonnebloem viert 20-jarig jubileum met Oogstfeest

Natuur

BRINKHEURNE - Op Landgoed De Zonnebloem is sinds 2003 een zorgboerderij gevestigd. Naast het agrarische werk, een biologisch zuivelbedrijf, was er ruimte voor sociale activering. Mensen meer betrekken bij de maatschappij, samen klussen doen op de boerderij en leuke contacten leggen. 

De velden rond Landgoed De Zonnebloem stonden toen nog vol met zonnebloemen, er werd dus menig uurtje tussen de bloemen doorgebracht naast het werk met de koeien en paarden, de moestuin, houtbewerking, creativiteit, sport & spel en samen koken en eten.
Gaandeweg groeide de Zorgboerderij uit tot wat het nu is.

Een plek waar dagbesteding is voor zo’n 15 mensen per week en waar mensen kunnen wonen. Een plek waar wonen en werken in het groen een gunstige uitwerking heeft op de gezondheid. Waar ruimte is om dingen zelf te ondernemen, waar het voor iedereen fijn is en er af en toe feest gevierd mag worden als daar reden toe is.

Het 20-jarig bestaan is een mooie gelegenheid om een gezellig Oogstfeest te vieren. Iedereen is van harte welkom op zondag 24 september van 13 uur tot 18 uur. 

Er is buiten op Landgoed De Zonnebloem, De Slingeweg 12-14 in Winterswijk Brinkheurne, livemuziek, kraampjes, rommelmarkt, leuke activiteiten voor kinderen, springkussen, bloemenpluktuin en een rondleiding.
Er is voldoende parkeergelegenheid

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk