Nufo in café 't Bolwerk. Foto: PR
Nufo in café 't Bolwerk. Foto: PR

Punk- en metalavond in ‘t Bolwerk

Muziek

WINTERSWIJK - Op vrijdag 22 maart, vanaf 20.00 uur is er in café ‘t Bolwerk aan de Kottenseweg een ouderwetse punk-/metalavond met als hoofdact NUFO (Oostenrijk) met energieke skatepunk Ze worden gesupported door Circle of Friends en Obnoxious. Aanvang 20.00 uur, entree vrij.

Circle of Friends is opgericht in 1989 en combineert de gecontroleerde hardcore furie van de Amerikaanse oostkust met de catchy punkrock van de Amerikaanse westkust. De band gaf honderden concerten in binnen- en buitenland. De band bestaat uit Marcel Borsje (drums), Paul Mohrmann (bas/backing vocals), Robert Mohrmann (gitaar/backing vocals) en Ed (gitaar/zang).

Obnoxious is een band met invloeden van Megadeath tot Green Day, van Hardrock, Punk tot Grunge. De band bestaat uit: Jeff Kruitwagen; leadzang, gitaar; Max Bloemendal; gitaar, zang; Duco Thijssen; bas, zang; Daan Huls; drums

Nufo  (Nuclear Fallout) werd in 1995 opgericht in Graz, Oostenrijk. Nufo speelt al bijna 30 jaar melodische Skatepunk over de hele wereld, samen met bands als The Exploited (Eng), The Sicknotes (Eng), 69infernos (Braz) en vele anderen. Een van de vele hoogtepunten uit hun bestaan was een tour door Brazilie in 2018.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant