Foto: Evelien Tahamata

Foto: Evelien Tahamata

KUDO en Veldman Vintage Project in Taste

Muziek

GROENLO - Zaterdag 3 februari is er weer een Kudo-avond in Taste. De Kudo-avonden zitten inmiddels al volgeboekt tot en met maart 2025, de belangstelling is erg groot. De avonden zijn bedoeld voor bands, die de oefenruimte uit willen, een try-out willen doen, zichzelf graag willen presenteren, podiumervaring op willen doen of gewoon graag willen spelen. Dus kom de bands massaal supporten. De volgende bands (in willekeurige volgorde) zullen deze keer het publiek verrassen met een divers repertoire. De entree deze avond is gratis en het eerste optreden is om 21.30 uur.

Vagablond
Een coverband uit Gelderland opgericht in 2022. De goede basis qua drum en bas, het rauwe randje van de gitarist en de vocalen van de frontvrouw maken dit een coverband met een breed palet! Van Melissa Etheridge tot Royal Blood en alles daartussen.

The Meadow
Snelle Indië rock afgewisseld met melancholisch-intieme liedjes. Vier vreemden veranderden in vier vrienden en hun passie voor het schrijven van liedjes en gemeenschappelijke muzikale ambities bonden de groep samen.

AkoestikA
Deze drie frisse jonge mannen, in de bloei van hun leven, verzorgen een gevarieerde avond met klassiekers en onverwachte nummers. De zanger wordt ondersteund door akoestische gitaren en percussie. De samenstelling van de band is nieuw, maar de leden zijn gepokt en gemazeld in het muzikale optreden.

Optreden Veldman Vintage Project
Ook op zondag 4 februari staat er weer een band van formaat op het podium bij Taste. Niemand minder dan Veldman Vintage Project, een project van Gerrit Veldman, in de omstreken bekend van The Veldman Brothers. Na jarenlang toonaangevend eigen werk, nu een serieus ‘Vintage Project’ van zanger-gitarist Gerrit VELDMAN. Een deep dive naar de periode waar zijn voorliefde voor muziek ligt: around 70’s. Een tribute aan de periode van 1965 tot 1975. Van Jimi Hendrix tot The Rolling Stones en van Cream tot CCR. En wat te denken van Rory Gallagher, Santana of Crosby, Stills, Nash & Young? Met een heerlijk seventies repertoire en een groot aha-effect!

Klik hier voor kaarten. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk