Divan David speelt bij Ankomm'n. Foto: PR
Divan David speelt bij Ankomm'n. Foto: PR

Divan David bij Ankomm’n

Muziek

CORLE - Gastgalerij Ankomm’n aan de Mentinkweg 5 in Corle is vanaf vrijdag 2 februari weer open na haar verdiende winterslaap en begint zondag 4 februari meteen met een fijne muziekmiddag gevuld door Divan David.

Met zijn muziekgroep Hermitage is Divan sinds de Publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunstfestival 2011 vaak op de Vlaamse en Nederlandse podia te zien. De band uit Gent bouwde een fijne live-reputatie op, gekenmerkt door spelplezier, mooie teksten en een warm contact met het publiek.

Ter voorbereiding van ‘Halfweg’, de nieuwe concerttour die pas volgend seizoen (eind 2024) start, wil Divan solo een hoop nieuwe liedjes voor het eerst live spelen. Klein en intiem. Alvorens de studio in te duiken en de arrangementen met de band te maken. Wie zin heeft in een poëtische, prikkelende avond, rept zich op zondag 4 februari naar Gastgalerij Ankomm’n in Winterswijk .

Voor elk nieuw liedje belooft Divan een Hermitage-oldie te spelen, dus verwacht kan ook worden een uitgeklede versies van onder andere ‘Eskimo’, ‘Alleen de liefde kan u redden’, ‘Bang van de herfst’ en ‘Een brug in Gent’.

Tickets reserveren via ticketlink: tibbaa.com/order/c4w3pr79b7

Inloop 14.30 uur. Aanvang: 15.00 uur. Meer info via tel. 06 1562 4314.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk