Mumford & Sons. Foto: Germaine Meijering
Mumford & Sons. Foto: Germaine Meijering

Mumford & Sons Tribute in theater De Storm

Muziek

WINTERSWIJK - In 2009 bracht de Britse folkband Mumford & Sons het debuutalbum ‘Sigh No More’ uit, met daarop singles als ‘The Cave’, ‘Little Lion Man’ en ‘White Blank Page’. Het album was de internationale doorbraak van de band. Vijftien jaar later brengen The Hillbilly Moonshiners het album integraal naar de Nederlandse theaters. Op zaterdagavond 16 december aanstaande spelen ze ‘The Sigh No More Sessions’ in theater De Storm in Winterswijk.

The Hillbilly Moonshiners spelen al enkele jaren op grote festivals hun Mumford & Sons tribute show waarbij ze de zo karakteristieke sound van de band feilloos benaderen. Nu brengen ze het meest akoestische album van Mumford & Sons naar de theaters - daar waar het uitstekend tot zijn recht komt – in een mooie, speciaal voor theater vormgegeven show

The Hillbilly Moonshiners is een toonaangevende Nederlandse festivals band. Met meer dan 400 shows door heel Europa achter de kiezen is de band uitgegroeid tot een graag geziene gast op de internationale podia en festivals. Zo speelde de band meerdere malen op het Sziget Festival in Budapest, Hongarije en in de Megatent van de Zwarte Cross, Paaspop, Huntenpop en Dauwpop.

Ticketverkoop
Een ticket voor The Hillbilly Moonshiners – The Sigh No More Sessions op zaterdagavond 16 december aanstaande kost 24 euro. Het is mogelijk om online te boeken via www.theaterdestorm.nl of via de theaterkassa - geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, tel. 0543-519285.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk