Finalisten Kei van Komrij 2023. Niet alle finalisten konden bij het fotomoment aanwezig zijn. . Foto: PR
Finalisten Kei van Komrij 2023. Niet alle finalisten konden bij het fotomoment aanwezig zijn. . Foto: PR

Kei van Komrij dit jaar op 2 juni

Muziek

Voorverkoop van start

WINTERSWJK - In de afgelopen weken hebben op het Gerrit Komrij College de audities voor de 9e editie van de talentenjacht Kei van Komrij plaatsgevonden. Inmiddels zijn de finalisten bekend en gaat de voorverkoop maandag 15 mei van start. De Terborgse zangeres, oud winnares van The Voice of Holland Kids, Laura van Kaam is speciaal jurylid bij deze editie. Opvallend dit jaar is de deelname van meerdere docenten.

“Wat we erg leuk vinden, is dat er nu ook een groep medewerkers is die ‘de strijd om de medewerkers Kei van Komrij’ met een collega die al vaker meedeed, aangaat”, vertelt Sabrina Damen-Heesen die de Kei van Komrij samen met haar collega’s Denise van Wilderen en Saskia Luttikholderder organiseert.

Laura van Kaam
“Deze Kei van Komrij belooft een afwisselende avond te worden met zowel zang als dans als andere creatieve uitingsvormen. Van solo en duo’s tot groepen met meerdere deelnemers. Ook zien we de winnaar van de vorige editie, Julian Mokhtar terug.”
De deelnemers worden op de dag van de Kei van Komrij op hun optreden voorbereid door het speciale jurylid Laura van Kaam. Zij zal op de ochtend van de finale een workshop podiumpresentatie geven. Laura zal tijdens de Kei van Komrij een van haar nummers ten gehore brengen.

Kaartverkoop
Iedereen die het leuk vindt de Kei van Komrij bij te wonen is welkom. Kaartjes voor de finale van vrijdag 2 juni zijn vanaf maandag 15 mei tussen 8 en 16 uur voor 2,50 euro te koop bij de receptie, in het atrium van het Gerrit Komrij College. Indien er nog kaartjes over zijn, dan zullen deze ook op de avond zelf nog te koop zijn. De organisatie raadt aan om de kaartjes van te voren te kopen. De deuren van de theaterzaal op het Gerrit Komrij Collega gaan vrijdag 2 juni om 19 uur open. De finale start om 19.30 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk