Een live-optreden van de band Copperhead County. Foto: PR

Een live-optreden van de band Copperhead County. Foto: PR

Copperhead County doet Rockcafé Taste aan

Muziek

GROENLO - Zondagmiddag 19 maart Komt Copperhead County naar Rockcafé Taste. Weer een goede liveband op de zondagmiddag. Bij Taste zien ze er weer helemaal naar uit. Aanvang 15.30 uur (zaal open 14.30 uur). Klik hier voor kaarten.

Copperhead County is een van de weinige bands in Nederland die zich volledig toelegt op Southern rock. De band werd eind 2018 opgericht door een vijftal gepassioneerde southern rock-liefhebbers. Geïnspireerd door o.a. Blackberry Smoke, Lynyrd Skynyrd, The Outlaws en vele anderen brengt de band zijn ‘footstomping and beer raising tunes’.

Met vijf 5 man sterk laat Copperhead County zien wat ze in huis hebben. Dat is simpelweg een heerlijk portie onvervalste Southern rock. Heerlijke meeslepende nummers gebaseerd op de vibe van de oldschool southern rock bands. Nummers over het leven, gebracht door de doorgewinterde zang van Corvin Silvester. Gitarist Robert van Voorden is verantwoordelijk voor de typische country sound door de nummers heen en Jordy Duitscher zorgt voor het warme orgelgeluid wat als een tapijtje onder alle nummers ligt. Ritmesectie Alex Stolwijk (drums) en Johan van Dijk (bas & achtergrondzang) geven de nummers de power die ze nodig hebben om er in totaal een heerlijk Southern sausje van te maken.

Met een internationale platendeal op zak zou Copperhead County in het najaar van 2020 en voorjaar van 2021 Europa onveilig maken met een uitgebreide tour. Dit om te vieren dat hun debuut album ‘Brothers’ in september 2020 door heel Europa is uitgebracht. Toen kwam corona....dus dat is 2023 geworden. En zondagmiddag dus bij Taste aan de Lievelderstraat 41 in Groenlo op de planken.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk