Crescendo speelt in de Ontmoeting. Foto: Frank Bosvelt

Crescendo speelt in de Ontmoeting. Foto: Frank Bosvelt 

Crescendo in Ontmoeting

Muziek

WINTERSWIJK - Op zaterdag 1 april houdt muziekvereniging Crescendo haar jaarlijkse verenigingsconcert. Dit concert wordt gegeven in De Ontmoeting, Jeugdkerkstraat 5 in Winterswijk. Voor Crescendo is dit de eerste keer dat zij daar een concert gaan geven, vandaar de titel: Crescendo in Ontmoeting. Kaarten zijn te verkrijgen aan de kassa of na al via de leden en kosten 10 euro. Aanvang Concert 20.00 uur en zaal is open vanaf 19.30 uur.

Crescendo hoopt dat het publiek hen ook wil ontmoeten. Alle geledingen van de vereniging zullen van zich laten horen. Van de samenspeelgroep tot het A- orkest.
Ook zal er een debuut zijn voor de allerjongste slagwerkers, nadat de oudere garde besloten heeft het de komende tijd wat rustiger aan te willen doen. Zij nemen alleen deel aan het bloemencorso. De jongste slagwerkertjes vormen één nieuwe slagwerkgroep. Zij oefenen vanaf januari samen onder leiding van Ronny Wolterink. Zij laten op 1 april horen wat zij in deze korte tijd al geleerd hebben.
De samenspeelgroep en het Lego orkest staan onder leiding van Henrike Oonk en het A-Orkest staat onder leiding van Erik Kluin. Deze drie orkesten zullen het publiek verrassen met warme fanfareklanken. Er is een zeer divers programma te beluisteren.
Het cabaret duo Mevrouw Foeks en Mevrouw Vos zorgt voor een vrolijke noot in het geheel en praat het programma op een luchtige en ludieke manier aan elkaar.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk