Magnetic Spacemen. Foto: Pieter Postma
Magnetic Spacemen. Foto: Pieter Postma PieterPostma

Kaartverkoop Over De Top start vrijdag 3 maart

Muziek

LICHTENVOORDE - Op vrijdag 3 maart start om 11.00 uur de kaartverkoop voor Over De Top Festival, dat op zaterdag 27 en zondag 28 mei (Pinksterweekend) voor de twaalfde keer plaatsvindt op het Swite Terrein in Lichtenvoorde. Snelle beslissers kunnen voor de actieprijs van €30,- een Early Bird Combiticket kopen, welke geldig is op beide festivaldagen. Er is slechts een beperkt aantal Early Bird Combitickets beschikbaar. Ook is vandaag het eerste deel van de line-up aangekondigd met acts als El Jando, Gestapo Knallmuzik (BE) en Bumble B. Boy.

Line-up
“Vorig jaar hebben we met twee volle festivaldagen fantastische bands en artiesten mogen aanschouwen en dat gaan we dit jaar weer doen. Ik kijk zelf enorm uit naar El Jando, het Achterhoekse trio maakt dit jaar zijn comeback op Over De Top en dat gaat magisch worden”, aldus organisator Niek Krabben. Het festival kondigde vandaag de volgende artiesten aan: El Jando, Gestapo Knallmuzik (BE), Bumble B. Boy, The Covids, La Regadera (ES), George & The Rams, Magnetic Spacemen, Emma Luca en I Am Lotus.

Tickets
Naast het beperkt beschikbare Early Bird Combiticket voor €30,-, zijn er dagkaarten voor zaterdag en zondag verkrijgbaar voor €25,- per stuk. Zodra de Early Bird Combitickets uitverkocht zijn, gaat de verkoop van Combiticket daarna door voor de prijs van €40,- per stuk. Dit jaar hebben kinderen tot een lengte van 1.40m gratis toegang tot het festival. De ticketverkoop gaat op vrijdag 3 maart om 10.00 uur van start op www.overdetopfestival.nl/tickets. Ticketprijzen zijn exclusief €1,- servicekosten per ticket.

Meer informatie en het programma is terug te vinden op www.overdetopfestival.nl.

Bumble B. Boy. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant