Van Links naar rechts; Harry Stotteler en echtgenote Jose .(12,5 -jarig jubileum, versierselen in brons). Theo Idink en echtgenote Lidy (40-jarig jubileum, versierselen in goud) en  Ben Beeuwkes ( 25-jarig Jubileum, versierselen in zilver). Foto: PR
Van Links naar rechts; Harry Stotteler en echtgenote Jose .(12,5 -jarig jubileum, versierselen in brons). Theo Idink en echtgenote Lidy (40-jarig jubileum, versierselen in goud) en Ben Beeuwkes ( 25-jarig Jubileum, versierselen in zilver). Foto: PR

Jubilarissen in het zonnetje

Muziek

WINTERSWIJK - Tijdens het jaarlijkse Ceciliafeest heeft het Rooms Katholieke herenkoor van de H. Jacobus parochie drie jubilarissen gehuldigd. Harry Stotteler is 12,5 jaar lid en kreeg versierselen in brons. Theo Idink is 40 jaar lid en kreeg versierselen in goud. Ben Beeuwkes is 25 lid en kreeg versierselen in zilver.

De heren jubilarissen kregen een oorkonde en de versierselen van de Sint Gregorius vereniging. De dames ontvingen een bos bloemen als dank voor hun ondersteuning.

Voorzitter Theo Idink sloot het officiële gedeelte af met een dankwoord aan de jubilarissen voor hun inzet voor de kerkzang en hun dienstbaarheid aan de kerkgemeenschap en reikte de oorkonden uit. De de heer Idink ontving de oorkonde uit handen van de vice voorzitter André Maarse.

Het koor had daarna nog een gezellig samenzijn. Het koor ondersteunt regelmatig de liturgievieringen in de St. Jacobuskerk. Het koor bestaat uit 17 zangers en repeteert op donderdagavond in het Parochiecentrum. Nieuwe zangers zijn van harte welkom. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk