M.O.K. Live in café De Stam. Foto: PR
M.O.K. Live in café De Stam. Foto: PR

MOK brengt zomerse sfeer in café De Stam

Muziek

WINTERSWIJK - Woensdag 27 juli staat MOK op het podium in café De Stam aan de Misterstraat. De avond begint om 21 uur en de toegang is vrij. 

Arnold Sardjoe alias MOK begon op zijn 12de met keyboard en piano les aan het Centrum voor Kunstzinnige Vorming in Oss. In korte tijd kwam men er al achter dat er in de jonge MOK een talentvolle toetsenist verscholen zat.

Er zijn op het CKV 4 diploma’s te behalen voor keyboard spelen, men doet er gemiddeld 8 jaar over. Maar de jonge artiest was zo gedreven dat hij al op 16-jarige leeftijd alle vier de diploma’s heeft weten te behalen en dat ook nog eens Cum laude.
Hij begon kort na het behalen van zijn diploma’s met zingen. Hij deed mee aan talentenshows en heeft zelfs enkele keren gewonnen.
Naarmate hij ouder werd en zich zelf meer en meer begon te ontwikkelen als producer en muzikant hoe meer ook zijn passie voor zingen groeide. Wat er voor zorgde dat hij voor verschillende cd projecten backing vocalist deed.

Inmiddels is MOK een zeer ervaren toetsenist en zanger. Hij heeft in veel verschillende muziekscenes zijn sporen verdiend. Met de band Reinforcement heeft hij in verschillende voorprogramma’s gestaan van grote artiesten als Gyptian en Richi Spice. Internationale reggae muzikanten waren zo onder de indruk van zijn muzikale interpretaties dat men zei; “You are born with the keys, man.” En zo werd Arnold Sardjoe ‘gedoopt’tot Master Of Keyz (MOK)

De laatste jaren heeft MOK achter gesloten deuren samengewerkt met verschillende artiesten waarmee hij eigen nummers heeft geproduceerd, en werkt hij ook aan zijn eigen solonummers. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk