Trio Borromeo. Foto: PR
Trio Borromeo. Foto: PR

Trio Borromeo te gast bij tweede Boerenerfconcert

Muziek

VRAGENDER - Voor het tweede Boerenerfconcert van dit jaar, op zondag 3 juli, is Trio Borromeo uitgenodigd. Dit trio speelt kamermuziek op viool, altviool en cello. Voor dit concert bent u te gast bij Lyda van den Berg op haar zorgboerderij Bergensteijn in Vragender. Het concert begint om 11 uur. De entree is vrij, u hoeft niet te reserveren. Er zijn stoelen aanwezig maar een eigen stoel meenemen mag ook. Voor het concert en tijdens de pauze staat een kop koffie of thee voor u klaar. 

Musici
Het strijktrio (Alexej Pevzner – viool, Meintje de Roest – altviool en Inge Grevink – cello) is klein in bezetting, maar groots in mogelijkheden. “Met Trio Borromeo houden wij de rijke verhalen uit de klassieke muziek springlevend. Onze naam is afgeleid van de Borromeïsche Ringen; drie ringen die zo met elkaar verbonden zijn dat bij verwijdering van één ring de andere twee uit elkaar vallen. Tijdens een concert gaat het om verbinding tussen musici, publiek en componist. Elke schakel is onmisbaar. Het is de muziek die ons samenbrengt en onze missie deze vol overtuiging over te brengen.”

Paaspop Klassiek heeft weer een fraaie locatie gevonden, te weten: Zorgboerderij Bergensteijn. De boerderij is gelegen in het buitengebied van Vragender. Het is er prachtig groen en heerlijk rustig. De zorgboerderij is een dagopvang voor thuiswonende ouderen die te maken hebben met een lichamelijke of geestelijke achteruitgang. Lyda: “Doel van het verblijf op onze zorgboerderij is een passende dagbesteding en zorg naar de behoefte en beleving van de gasten”. Lyda van den Berg probeert samen met een team van vrijwilligers op basis van betrokkenheid, respect en belangstelling een thuisgevoel te verwezenlijken. “Iedere bezoeker kan en mag zijn wie hij of zij is. Respect en plezier staan hoog bij ons in het vaandel”. Lyda nodigt u uit om zeker ook even een kijkje te komen nemen in de zorgboerderij. 

Zorgboerderij Bergensteijn bevindt zich aan de Oorschotweg 2, 7134 PR te Vragender.             

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant