Afbeelding: Benjamin Rijstenberg
Afbeelding: Benjamin Rijstenberg

Opkomende Achterhoekse artiesten brengen hun nieuwste House track uit

Muziek

WINTERSWIJK - Opkomende dj/producer Diagonal Beats uit Winterswijk brengt samen met talentvolle rappers en goede vrienden Stibba en Reyza nieuwste track ‘DERM’ uit! Vanwege de grote vraag van hun fanbase, waar deze track al langer bekend was,  is nu de nieuwste house tune van Diagonal Beats ft. Stibba & Reyza te beluisteren. 

De talentvolle producer (19) uit Winterswijk timmert al langer aan de weg, en na zijn succesvolle eerste solo-release ‘Modern Jazz’ en de voorgaande samenwerking met Stibba & Reyza genaamd ‘Lay-Low’, staat de volgende grote productie klaar. Het nummer ‘DERM’, geboren tijdens een gezamenlijk schrijverskamp, is de volgende hit van een aantal hardwerkende muzikanten met een droom en missie om later op festivals op het podium te staan en het publiek te entertainen met hun muziek. 

Het nummer is nu uit en is te beluisteren via Spotif: https://open.spotify.com/track/3szZiN51qQMqUvze8rpktI?si=3RBaBKeoTEqLQfjM1HTOJg&nd=1

Fernando Rijstenberg (Diagonal Beats) verwerkt in zijn producties uiteenlopende geluiden en elementen, om zo verschillende emoties door elkaar te laten swingen. In deze plaat komen alle emoties van de zomer samen, waardoor de luisteraar direct naar een goed feestje op een zwoele zomeravond. Samen met de vocalen van Stijn Hoekwater (Stibba) uit Nijmegen en Ronald Reyza (Reyza) uit Doetinchem wordt de track afgemaakt.

Over de aankomende release vertellen de artiesten, dat het altijd een super goed gevoel is met elkaar samen te werken en hun creativiteit los te laten. De kans om dan ook zo vaak mogelijk met elkaar de studio in te duiken, laten ze niet liggen. “We kunnen dan ook niet wachten om de track aan het grote publiek te laten horen, waar deze al een tijdje rond zingt onder onze volgers. We kregen vaak de vraag wanneer hij uit zou komen, en we zijn super trots het uiteindelijke resultaat eindelijk met onze trouwe fans te delen!”, vertellen de artiesten trots over hun nieuwste productie. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk