De zuivere kubiek in de werkplaats in de loge. Foto: Christiaan Sonderen
De zuivere kubiek in de werkplaats in de loge. Foto: Christiaan Sonderen

Verbondenheid in Dialoog: Ontdek de Vrijmetselarij

Maatschappij

WINTERSWIJK - Wie op zoek is naar meer diepgang en verbondenheid in het leven kan kennis maken met de vrijmetselarij op woensdagavond 13 maart, tijdens de open avond. Mensen die nieuwsgierig zijn naar een eeuwenoude traditie die zich toelegt op persoonlijke groei, filosofische reflectie en het stimuleren van onderlinge verbondenheid, kunnen terecht in het logegebouw aan de Jeugdkerkstraat 6 in Winterswijk. Het logegebouw is open om 19.30 uur open, aanvang avond 20.00 uur. 

Op deze avond houden de vrijmetselaars een speciale avond waarin geïnteresseerden de kans krijgen om meer te weten te komen over de vrijmetselarij. Bezoekers kunnen ontdekken hoe de organisatie mensen van diverse achtergronden en overtuigingen bijeenbrengt in een sfeer van respect, broederschap en wijsheid.
Tijdens deze avond hebben aanwezigen de gelegenheid om in gesprek te gaan met ervaren vrijmetselaars, die graag alle vragen beantwoorden en hun persoonlijke ervaringen delen. De vrijmetselaars kunnen uitleg geven over rituelen en symbolen van de Vrijmetselarij, maar ook meer vertellen over hoe principes van compassie en rechtvaardigheid in de praktijk worden gebracht. Alle belangstellenden zijn welkom; jong of oud bent, man of vrouw, gelovig of niet-gelovig.

Vrouwenloge
Dames die interesse hebben in de vrijmetselarij zijn eveneens erg welkom. Er is een afvaardiging aanwezig van loge die op dit moment opgericht wordt, speciaal voor vrouwen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant