Kom een kijkje nemen bij de Welpen. Foto: Sevanne Colstee
Kom een kijkje nemen bij de Welpen. Foto: Sevanne Colstee

Ontdek het avontuur bij de Welpen

Maatschappij

WINTERSWIJK - Kinderen die avonturen en plezier willen beleven zijn welkom bij de scouting in Winterswijk. Om kennis te maken zijn er bij de welpen (7 tot en met 11 jaar) kijkmiddagen. Drie bijzondere middagen staan er op het programma, vol spannende activiteiten die de verbeelding van kinderen prikkelen en hun avontuurlijke geest stimuleren. De kijkmiddagen zijn op zaterdagmiddag van 14.15 uur en duren tot 16.15 uur op De Huininkmaat 4.

Op 23 maart kunnen de kinderen de creativiteit de vrije loop laten tijdens een knutselmiddag. Van kleurrijke vriendschapsarmbandjes tot fantasierijke kunstwerken, er is geen limiet aan wat de kinderen kunnen maken samen.
Zaterdag 6 april staat in het teken van outdooravontuur, waarbij aanwezigen broodjes bakken boven een knisperend vuur en samen een spel spelen op het veld. Een mooie gelegenheid om de basisvaardigheden van het buitenleven te leren en te genieten van de warmte van het kampvuur.
Op 25 mei gaan welpen op ontdekking in het bos met een spannend bosspel. Zij banen zich een weg door het groen, op zoek naar verborgen schatten en uitdagende missies die de kinderen naar nieuwe avonturen leiden.
Iedereen die belangstelling heeft voor deze creatieve en avontuurlijk vrijetijdsbesteding is welkom. Voor meer informatie kijk op de website en voor vragen en aanmeldingen, stuur een e-mail naar info@scoutingwinterswijk.nl.


www.scoutingwinterswijk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant