Foto: Archief Lydia ter Welle
Foto: Archief Lydia ter Welle

72ste Avond-4-daagse in de week van 5 tot en met 9 juni!

Maatschappij

WINTERSWIJK - De 72ste Avond-4-daagse in Winterswijk wordt gehouden in de week van 5 tot en met 9 juni.

Individuele wandelaars kunnen zich via een mail aanmelden of persoonlijk opgeven op de inschrijfdagen 31 mei en 5 juni. Er zijn zoals gebruikelijk routes van 5, 10 en 15 km uitgezet. De 15 km route is uitgezet van maandag tot en met donderdag. De 5 en 10 km worden afgewerkt van dinsdag tot en met vrijdag. Op vrijdag 9 juni wordt het evenement afgesloten met een gezamenlijke intocht (20 uur) vanaf het plantsoen bij de Berkhof via de Groenloseweg naar de start- en finishlocatie aan de Jaspersweg.

Alle gegevens, zoals tijden, inschrijfgeld en starttijden, zijn te vinden via de website www.fcwinterswijk.nl. 

Kruideniersroute
Op woensdag 7 juni is ook weer de Kruideniersroute uitgezet: dit is een hele leuke route voor de jonge wandelaars (tot 4 jaar met leuke opdrachtjes onderweg). Ook voor ouderen, die wat slechter lopen of afhankelijk zijn van rolstoel/rollator is dit een leuke uitdaging om in beweging te komen. Start vanaf 18.30 uur (tot 19.00 uur) bij Fc Winterswijk en voor-aanmelden is niet nodig.

Vrijwiligers
Zonder verkeersregelaars en vrijwilligers kan er geen vierdaagse worden gehouden. De organisatie zoekt voor de dinsdag- en vrijdagavond nog een 2-tal EHBO-ers en een paar verkeersregelaars, waarbij met een tijd van 18.00 tot 21.00 uur per avond gerekend moet worden. Ook worden er nog enkele personen gezocht die op de parkeerplaats/fietsenstalling een oogje in het zeil willen houden. Dit kunnen ook scholieren zijn, die dit als maatschappelijke stage mogen doen.
Stuur even een mail aan avond4daagse@fcwinterswijk.nl en dan wordt de benodigde informatie doorgestuurd.


www.fcwinterswijk.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk