Rommelmarkt voorgaande jaren. Foto PR Stichting Rommelmarkt Meddo
Rommelmarkt voorgaande jaren. Foto PR Stichting Rommelmarkt Meddo Foto pr St. Rommelmarkt Meddo

Spullen gezocht voor rommelmarkt Meddo

Maatschappij

Markt in en om de kerk in Meddo op Koniginsdag

MEDDO - Op donderdag 27 april, Koningsdag, is er in Meddo een rommelmarkt. De locatie is nieuw: in en om de kerk van Meddo.

De organisatie is op zoek naar verkoopbare spullen. Dus zaken die mensen niet meer gebruiken, maar voor de gemeenschap nog geld op kunnen brengen zijn welkom. Wie gaat opruimen, of de grote voorjaarsschoonmaak houdt kan bruikbare spullen kwijt aan de organisatie van de markt. Klein materiaal dat niet kapot is en nog waarde heeft zoals speelgoed, huisraad, schilderijen, huishoudelijke artikelen, boeken, platen/cd’s, (oud) boeren gereedschap en kleine meubels zijn goed verkoopbaar. Ook porselein, glaswerk, antiek en curiosa kunnn ingeleverd worden. Grote bankstellen, defecte elektronica en bouwmaterialen zoals wastafels, keukenkastjes, etc. kunnen niet ingebracht worden wegens hoge afvoerkosten. 

Zelf spullen brengen kan op elke zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur bij Bennie Toebes aan de Eibergseweg 18 in Meddo. Brengen kan op zaterdag, tot en met 15 april.
Wie spullen heeft, maar deze niet zelf kan brengen, kan een afspraak maken. De spullen kunnen dan gehaald worden. De afspraak kan gemaakt worden, bij voorkeur via email naar rommelmarkt.meddo@gmail.com, maar bellen kan ook:  0543-569665 of 06-47258845 of 06-51380452.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk