Individuele vragen van grenspendelaars worden in een persoonlijk gesprek beantwoord.
Foto: GIP EUREGIO / www.gipeuregio.eu
Individuele vragen van grenspendelaars worden in een persoonlijk gesprek beantwoord. Foto: GIP EUREGIO / www.gipeuregio.eu

EUREGIO adviesdag voor grensgangers in Winterswijk

Maatschappij

WINTERSWIJK - Geïnteresseerde burgers kunnen op 6 februari tijdens de EUREGIO adviesdag in Winterswijk antwoorden krijgen op individuele vragen over grensoverschrijdend wonen en werken. Het aanbod van het GrensInfoPunt (GIP) EUREGIO is gratis.

Het evenement in het Gemeentehuis Winterswijk, Stationsstraat 25, begint om 14 uur en eindigt rond 18 uur. Deelname is gratis, maar een afspraak maken vooraf is verplicht. Geïnteresseerden kunnen zelf hun gewenste afspraak boeken onder spreekuren op www.gipeuregio.eu. Vragen over de adviesdag kunnen ook telefonisch worden beantwoord op 053-4605151. Meer info over toekomstige evenementen, alsook algemene informatie zijn te vinden op www.gipeuregio.eu.

Op de EUREGIO adviesdag in Winterswijk zullen deskundigen op het gebied van belasting, pensioen en sociale verzekeringen beschikbaar zijn voor voormalige, huidige en toekomstige grenspendelaars voor een persoonlijk gesprek. Nieuw is het aanbod met betrekking tot de Duits-Nederlandse arbeidsmarkt. Onder de naam GrensWerk bieden vertegenwoordigers van de grensoverschrijdende arbeidsbemiddeling en de GIP EUREGIO individuele informatie over de mogelijkheden en bijzonderheden van het werken als grensganger. Dit maakt een eerste oriëntatie op de arbeidsmarkt in het buurland mogelijk.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant