Henk en Rob. Foto: PR
Henk en Rob. Foto: PR

Henk Lammers en Rob Hustings met ‘Wat maakt ons Mens?’

Maatschappij

CORLE - Henk Lammers en Rob Hustings brengen op vrijdag 3 juni  ’Wat maakt ons Mens?’ bij Ankomm’n aan de Mentinkweg 5 in Corle. Inloop 19.30 en aanvang 20.00 uur. 

Een reis door de tijd, strubbelingen, emoties en het leven met een lach en een traan op vrijdagavond 3 juni. Henk en Rob ontmoeten elkaar 2 jaar geleden toevallig, nou ja toevallig. Het moest zo zijn. Henk zocht als dichter iemand om samen mee op te treden en Rob als zanger en muzikant, was op zoek naar een leuke samenwerking. Zo ontstond een mooi combi-optreden met gedichten en liedjes, want zo bleek, Rob en Henk hadden veel overeenkomende inspiratiebronnen en de creaties konden moeiteloos gemixt worden tot een vermakelijk geheel.

Na een eerste optreden, volgde een tweede en beide heren bleken zeer tevreden met de match. Ook het publiek bleek de afwisseling tijdens het optreden en de humor tijdens deze samenwerking te kunnen waarderen. Reden voor Henk en Rob, om na de tumultueuze, vreemde en afstandelijke periode van corona, de handen ineen te slaan. Niet alleen werk samen te voegen, maar nu een compleet nieuwe show sámen te schrijven en sámen uit te voeren. Met als uitgangspunt ‘Wat maakt ons Mens?’ brengen Henk en Rob liedjes, verhalen, gedichten en alles wat hen kan dienen ter inspiratie, met als doel verbondenheid en vermaak. Dit alles geserveerd met een sausje van muzikale uitspattingen met een knipoog naar het leven, het lijden en de menselijkheid. En met een gezonde dosis humor… want Mens je moet jezelf vooral niet te serieus nemen!!, vinden de heren. 

Voor meer informatie en opgave mail: anita@ankommn.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Winterswijk